1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2013 20:00

Πρωτάθλημα Ένοπλων Δυνάμεων: «Πρωταθλήτρια η Αστυνομία» (φώτο, video)

Cannot find volleynews.v2/FILES/protathlima enoplwn dunamewn folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/FILES/protathlima enoplwn dunamewn/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η ομάδα της Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) αναδείχτηκε πρωταθλήτρια 2013 στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σε γιορτή του βόλει που εξελίχθηκε στο γήπεδο του Αιγάλεω η Ελληνική Αστυνομία νίκησε το Λιμενικό Σώμα με 3-1 σετ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για την ομάδα του Λιμενικού που κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ. Στην συνέχεια η ομάδα της Αστυνομίας κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της στο γήπεδο καταφέρνοντας να κερδίσει τα υπόλοιπα σετ και στο τέλος να επιβληθεί με 3-1(17-25, 25-23, 25-10, 25-20) . Μετά την λήξη του παιχνιδιού δόθηκαν τα μετάλλια στις ομάδες της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και του Στρατού Ξηράς που κατέλαβαν την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Επίσης τιμητική πλακέτα δόθηκε στον πρώην διεθνή διαιτητή κ. Καραμπέτσο Γιώργο.

Ο προπονητής της Ελληνικής Αστυνομίας Αλέξης Αβραμίδης δήλωσε μετά το παιχνίδι:  «Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Ξεκινήσαμε μουδιασμένα αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολα παιχνίδια και δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο».

Tα σετ: 3-1 (17-25, 25-23, 25-10, 25-20)

Λιμενικό Σώμα (Θανάσης Θανέλλας, Γιώργος Ντράγκοβιτς): Καραντάσιου, Γκούζου, Θεοδωροπούλου, Κόσογλου, Κακριδώνη, Σαγάνη, Μαρλαγκούτσου (λ), Γιαννακάκη, Βαρελά, Παπαδοπούλου, Χιώτη

Ελληνική Αστυνομία (Αλέξης Αβραμίδης): Κωσταντίνου, Κατσαντώνη, Κυρίτση, Γκούρα, Πανταζή, Κουρδόγλου, Βουγιουκλίδου (λ), Λάιου, Τσιώνη, Τσουμίτα, Καψαχείλη, Βλάχου (2ο λ)

 

 

Media













Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ