1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2014 23:47

Αντώνης και Κώστας Λιοτατής: «Δουλεύoυμε δύο χρόνια για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα» (video)

Στο volleynews.gr μίλησαν ο Αντώνης και ο Κώστας Λιοτατής αθλητές του Λατίνειου Λυκείου Λεμεσού (ο Αντώνης αγωνίζεται ως πασαδόρος και ο Κώστας ως κεντρικός). Τα δύο αδέρφια τόνισαν για τον μεγάλο στόχο του τίτλου, ενώ δήλωσαν περήφανοι για την πορεία του φίλου τους Θανάση Πρωτοψάλτη.

 

«Είχα ξεκινήσει στην αρχή ως ακραίος αλλά στην συνέχεια μεταφέρθηκα πασαδόρος» είπε στην αρχή ο Αντώνης Λιοτατής για να συνεχίσει «δουλεύαμε εδώ και δύο χρόνια για αυτόν τον αγώνα, είχαμε υψηλούς στόχους και πιστεύω μας έδειξαν κάποια υποτίμηση. Εμείς δεν λάβαμε τίποτα υπόψην και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή την μεγάλη νίκη. Επί δύο χρόνια καλοκαίρι και χειμώνα δουλεύαμε καθημερινώς με τον προπονητή μας Παύλο Παύλου και αυτό είναι μία επιβράβευση για αυτό που κάναμε».

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο αδερφός του Κώστας Λιοτατής «έχει τώρα δύο χρόνια που δουλεύουμε, μπορώ να πω και επαγγελματικά με πρωινές προπονήσεις με το σχολείο. Έχουμε καλή ατμόσφαιρα, καλό γήπεδο και δείξαμε σήμερα στο παρκέ το βόλεϊ που παίζουμε».

Σε ερώτηση μας αν μπορεί η Λεμεσός να πάρει τον τίτλο ο νεαρός κεντρικός είπε «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, αν πάμε τελικό γιατί να μην διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για το βόλεϊ στην Κύπρο ο Κώστας Λιοτατής τόνισε «Ντάξει στην Κύπρο δεν έχει μεγάλη ανταπόκριση απο τον κόσμο αλλά πιστεύω πως και τώρα που είναι δωρεάν ο κόσμος θα προτιμήσει το βόλεϊ, να ανέβει και το επίπεδο με την συμμετοχή περισσότερων παιδιών».

Ο Αντώνης και ο Κώστας Λιοτατής είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον φίλο τους Θανάση Πρωτοψάλτη «πολύ καλός φίλος ο Πρωτοψάλτης, γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Ήταν εδώ μαζί μας σήμερα, μας υποστήριξε. Είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και είμαι πολύ περήφανος για αυτόν».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ