1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2014 01:20

Ζώγια Κωνσταντοπούλου: «Δεν σταματάμε εδώ» (video)

Η αρχηγός του κυπριακού σχολείου, Ζώγια Κωνσταντοπούλου, μίλησε στο volleynews.gr για την πρόκριση του φάιναλ 4 του σχολικού πρωταθλήματος και τον φίλο της Θανάση Πρωτοψάλτη

«Πιστεύω πως άξια βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Υπάρχει μεγάλη χαρά και ενθουσιασμός για το αποτέλεσμα αυτό, πήραμε επάξια μια θέση στους 4, όμως δε θα σταματήσουμε εδώ, θα συνεχίσουμε δυναμικότερα για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ξέρουμε πως οι άλλες τρείς ομάδες είναι πολύ δυνατές, με πολύ καλές παίκτριες, αλλά πιστεύω πως με την κατάλληλη αγωνιστική εμφάνιση, όλα είναι πιθανά. Δε σκεφτόμαστε κάτι συγκεκριμένο, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να βγάλουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας στο γήπεδο».

Η Ζώγια ευχαρίστησε πολύ και το Θανάση Πρωτοψάλτη που βρέθηκε στην κερκίδα για συμπαράσταση, ενώ τόνισε ότι μιλήσαν κυρίως για τακτικά ζητήματα.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link gourou Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 06:53 posted by gourou

    Καλημέρα λοιπόν και από μένα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Κύπρου που έφτασαν μέχρι εδώ. ΄Ομως γνωρίζοντας τη Σχολή Μωραϊτη και το Ελληνικό Κολλέγιο χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω θα είναι τεράστια επιτυχία η τρίτη θέση.Πολύ δύσκολο έως απίθανο η Κυπριακή ομάδα να νικήσει αυτές τις ομάδες. Η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανέστατη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ