1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-08-2013 12:21

«Ποτάμι» ο ιδρώτας για τις γυναίκες του ΒΑΟ

Μια εβδομάδα σκληρής προπόνησης με πολύ ιδρώτα, πέρασαν στις εγκαταστάσεις του Β.Α.Ο., οι γυναίκες, οι νεανίδες και οι επιλεγμένες κορασίδες του τμήματος βόλεϊ, όπου γυμνάστηκαν από τον προπονητή τους κ. Γιάννη Ρούσση και την τεχνικό σύμβουλο, κ. Σοφία Τσακαλίδου.


Το τρίωρο καθημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας περιελάμβανε ποικιλία ασκήσεων βελτίωσης φυσικής κατάστασης, ταχύτητες, άλματα, ασκήσεις δεξιοτεχνίας και τις τελευταίες δύο μέρες, άρχισαν και ασκήσεις με μπάλα στο κλειστό. 

Όλες οι αθλήτριες δούλεψαν σκληρά, με συνέπεια, με κέφι και με μεγάλη όρεξη, πράγμα που ευχαρίστησε την τεχνική ηγεσία του τμήματος. Η καλή αυτή αρχή, αφήνει υποσχέσεις για βελτίωση των ικανοτήτων και του επιπέδου της καθεμιάς και διαφαίνεται με βεβαιότητα η πρόβλεψη ότι όλες θα έχουν καλύτερες αποδόσεις – επιδόσεις αργότερα, κατά την διάρκεια των υποχρεώσεων τους, στα διάφορα πρωταθλήματα που θα πάρουν μέρος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ