1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-08-2013 17:57

Με έξι αθλήτριες από τις ακαδημίες ξεκινάει ο ΑΟ Σουφλαρίων

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των ομάδων Γυναικών - Νεανίδων - Κορασίδων και Παγκορασίδων του Συλλόγου ενόψει των υποχρεώσεων τους για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.


Η ομάδα των γυναικών αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας που σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη της ΕΟΠΕ προβλέπεται να αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου. Προπονητής στην ομάδα θα συνεχίσει και για την νέα αγωνιστική περίοδο ο κ. Κουκούλης Γιώργος. Αλλαγές υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας καθώς υπάρχουν αποχωρήσεις αλλά και προσθήκες από μετεγγραφές αλλά και από προώθηση νεαρών αθλητριών από τα τμήματα υποδομής.

Η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος των Γυναικών θα γίνει στις 20:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου όπου θα γίνει η πρώτη προπόνηση και θα ενημερωθούν οι αθλήτριες για το πρόγραμμα των προπονήσεων.Η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος των κορασίδων – παγκορασίδων θα γίνει στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου όπου θα γίνει η πρώτη προπόνηση και θα ενημερωθούν οι αθλήτριες για το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Αποκτήθηκαν: Γκαραλιάκου Κων/να ( Αργώ Βόλου), Νινίκα Έφη (ΠΑΟΚ), Ντινοπούλου Πηνελόπη (Νίκη Βόλου - φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή της Λάρισας).

Ανανέωσαν: Καραγιάννη Κατερίνα, Σουλτσιώτη Βίκη, Βενετοπούλου Βάσω, Ψύρρα Ξένια, Ποπέσκου Αλίκη, Καψάλη Αφροδίτη, Χαλκιά Κων/να, Καβριγιάννη Ρούλα, Κανιούρα Χριστίνα, Χριστοδούλου Χριστίνα.

Παίκτριες από τα τμήματα υποδομής: Ζιούρκα Φρίντα, Καμπάνι Ράνια, Λίτσιο Μαριάνα, Χρυσοπούλου Εύα, Γεωργάκα Νεφέλη, Χριστοδουλοπούλου Αντωνία.


Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Με το δεξί ο ΑΟ Σουφλαρίων
    Με το δεξί ξεκίνησε ο ΑΟ Σουφλαρίων το 2018, καθώς επικράτησε με 3-0 του ΑΣ Ιτέας για την Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ και με ανάρτηση της στο f/b επισημαίνει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ