1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-08-2013 11:50

Στο Πανθεσσαλικό η προετοιμασία της Νίκης Βόλου

Στον φιλόξενο και ιδανικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των αθλητριών βόλεϊ της γυναικείας ομάδας της Νίκης Βόλου με το τεχνικό επιτελείο τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 19:00.


Εκεί ο προπονητής της ομάδας κ. Ξανθόπουλος Παναγιώτης μαζί με τους εφόρους κ.κ. Κολόζο Στέλιο και Χρηστάκη Χρήστο, θα ανακοινώσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας προκειμένου να αρχίσει το χτίσιμο της ομάδας για τον δύσκολο δρόμο του γυναικείου πρωταθλήματος.

Παράλληλα το τεχνικό επιτελείο ήδη επικοινωνεί με πολλές γνωστές ομάδες με στόχο την διεξαγωγή ικανού αριθμού φιλικών αναμετρήσεων.

Έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου για τα τμήματα υποδομής

Το τμήμα βόλεϊ της Νίκης Βόλου ενημερώνει τους αγαπητούς γονείς, τους φίλους και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών της ακαδημίας, για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-14.

Οι νέες εγγραφές αθλητών και αθλητριών καθώς και οι ανανεώσεις εγγραφών των ήδη μελών – αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, έχουν ξεκινήσει. Πληροφορίες για τις εγγραφές δίνονται στα τηλέφωνα της γραμματείας του συλλόγου: 24210-60320 και στον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή πετοσφαίρισης και υπεύθυνο ανάπτυξης κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο στο 6973827415.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος βόλεϊ της Νίκης Βόλου περιμένουν γονείς, αθλητές και αθλήτριες στις πρώτες συγκεντρώσεις της νέας χρονιάς, για την ενημέρωσή τους. Τέλος, εύχονται σε όλους μια δημιουργική αγωνιστική περίοδο, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα.

Σχετικά άρθρα

  • Όλη η Μαγνησία για το Ορφανοτροφείο Βόλου
    Φιλανθρωπικό τουρνουά για το Ορφανοτροφείο Βόλου διοργανώνει ο ΑΣ Αργώ το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Μαγνησίας.
  • Η Νίκη Βόλου ανοίγει της πόρτες της
    Η Νίκη Βόλου ξεκινάει τις εγγραφές και καλεί τα παιδιά της περιοχής να γίνουν πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές.
  • Η Αργώ νικήτρια στο βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου
    Δύσκολη νίκη με 3-2 σετ (30-28,25-18,13-25,15-25,15-5), πήρε η Αργώ μέσα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας από τη Νίκη Βόλου και διατήρησε έτσι ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας. 
  • Επέστρεψε στις νίκες με... παγκορασίδες
    Επέστρεψε στις νίκες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου επικρατώντας στο κλειστό της Ν. Ιωνίας με 3-1 της ομάδας του Α.Ψ.Λ. Μεδεών, στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ