1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-08-2013 15:30

Η Κουλοπούλου στο Αιγάλεω και παράπονα από την Αργυρούπολη

Το Αιγάλεω απέκτησε την Κατερίνα Κουλοπούλου για την επόμενη σεζόν, με την αθλήτρια να δυσαρεστεί τον ΑΟΝ Αργυρούπολης. Ο σύλλογος κατηγορεί την παίκτρια ότι επέλεξε να συνεχίσει σε ανταγωνιστική ομάδα, χωρίς προειδοποίηση και λίγες ημέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

«Η Διοίκηση του τμήματος volley ΑΟΝ Αργυρούπολης ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με την αθλήτρια Κατερίνα Κουλοπούλου.

Παρά το γεγονός του αιφνιαδιαστικού και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση, κατάθεση αιτήματος εκ μέρους της οικογένειάς της για άμεση μετεγγραφή σε άλλη ομάδα volley της ΕΣΠΕΔΑ, λίγες μόνο ημέρες πριν τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου και λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (!!!),  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΝ Αργυρούπολης:

1. Λαμβάνοντας υπ΄όψιν και αξιολογώντας συνολικά τα προαναφερθέντα γεγονότα.
2. Αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την παράδοση του ιστορικού συλλόγου να στέκεται κοντά στους αθλητές και αθλήτριες, 

αποφάσισε να δώσει τη συγκατάθεσή του στη μετακίνηση (με υποσχετική μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014) της αθλήτριας Κατερίνας Κουλοπούλου στην ομάδα ΑΟ Αιγάλεω.

Μετά το πέρας της υποσχετικής, ο σύλλογος θα συζητήσει με τους συλλόγους που θα του υποδειχθούν ώστε να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη μετακίνηση της αθλήτριας στην αντίστοιχη ομάδα». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ