1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2013 19:16

Μεταγραφική... επίθεση από τη Νέα Μάκρη

Πολύ δυναμική παρουσία στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα στα οποία συμμετέχει, είχε η Νέα Μάκρη, πετυχαίνοντας σημαντική ενίσχυση των ομάδων του. Οι αλλεπάλληλες προσπάθειες του προπονητή Ηλία Μάκαρη, σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου, απέφεραν καρπούς και κατάφεραν να φέρουν στην ομάδα μας εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες που ανεβάζουν πολύ την ποιότητα των τμημάτων μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 


Το ανδρικό τμήμα, που την περσινή αγωνιστική περίοδο έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, έχοντας και φέτος τον ίδιο στόχο ενισχύθηκε σημαντικά με πολύ έμπειρους αθλητές που ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη και τις απαιτήσεις για τη νέα χρονιά. Παράλληλα διατηρεί τον κορμό της περσινής ομάδας. Τα νέα αποκτήματα είναι οι: Ζιάβρας Δημήτριος - Διαγώνιος (Γ.Σ. Απόλλων), Στέφος Γεώργιος – Πασαδόρος (Γ.Σ. Απόλλων), Μανίτσας Στράτος – Κεντρικός (Γ.Σ. Απόλλων), Κουτσερινάκης Κυριάκος – Ακραίος (Α.Σ.Ο.Χ. Φοίβος), Τζορτζονάς Παναγιώτης – Κεντρικός (Α.Ε.Ν. Πανοράματος).
 
Το νεοσύστατο γυναικείο τμήμα που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., θα απαρτίζεται κυρίως από αθλήτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Παράλληλα θα ενισχυθεί με μερικές έμπειρες αθλήτριες με κύριο στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τέλος στην ομάδα θα συμμετάσχουν αρκετές αθλήτριες που συμμετείχαν στο πιλοτικό τμήμα ακαδημίας ενηλίκων που λειτούργησε για πρώτη φορά στο σύλλογο την περσινή χρονιά. Τα νέα αποκτήματα είναι οι: Παναγιωτίδου Δέσποινα - Διαγώνια (Α.Ο. Παλλήνης – προερχόμενη από τις ακαδημίες της Νέας Μάκρης), Γουργουλέτη Χαρά - Πασαδόρος (Α.Ο. Παλλήνης), Μπισμπιρούλα Μαρία – Κεντρικός – (Παναχαική), Προκοπίου Παναγιώτα – Πασαδόρος (Σ.Φ.Α. Μελισσίων ‘Φοίβος’.
 
Όμως και το εφηβικό τμήμα ενισχύθηκε φέτος με στόχο μια ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή όπου κατέλαβε την 6η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.
Τα νέα αποκτήματα είναι οι: Χαλκιώτης Δημήτριος - Libero (Α.Ο. Παλλήνης), Μουστάκια Ντίνο – Διαγώνιος (Α.Ο. Παλλήνης).
 
Επίσης να αναφέρουμε ότι προπονητής σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας (Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, Κορασίδες), θα είναι και φέτος ο Ηλίας Μάκαρης που συνεχίζει για 8η συνεχή χρονιά να βρίσκεται στους πάγκους των ομάδων μας.
 
Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου μας όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με την ευχή να έχουν υγεία και επιτυχίες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ