1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-08-2013 13:35

Πήρε Γιωτάκη η Γ.Ε.Μ

Σε άλλα μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της ΓΕ Μεσολογγίου που ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραίου Νίκου Γιωτάκη.

Ο παίκτης είναι 25 χρόνων με ύψος 1,90 ,τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Απολλώνιο Κερατσινιού και  αναμένεται να συμβάλει στην προσπάθεια που θα κάνει την φετινή χρόνια ο νεοσύστατος σύλλογος του Μεσολογγίου για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Γιωτάκης σε δηλώσεις του τόνισε:  Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ την φετινή χρονιά με την ομάδα της ΓΕ Μεσολογγίου, είμαι εδώ για να βοηθήσω και εγώ από μέρος μου όσο μπορώ αυτήν την νέα προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση όσο και τον προπονητή της ομάδας κ. Βασίλη Μανθάτη που επέλεξαν να με φέρουν στην ομάδα, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε στο τέλος το ταμείο που θα κάνουμε να έχει θετικό πρόσημο για την ομάδα. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε με υγεία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ