1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2024 05:00

ΕΣΠΑΑΑ Κ18 Αγόρια: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός με ΜVP τον Νίκο Κορδαλή

Ένα Final -4 με θέαμα και όμορφες στιγμές ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου στα Αγόρια Κ18 ΕΣΠΑΑΑ, καθώς στον τελικό που έγινε στο κλειστό του Μαρκόπουλου, επικράτησε 3-0 (25-16,25-19,25-12) των Νέων Βύρωνος. ΜVP του τουρνουά αναδείχτηκε ο Νίκος Κορδαλής πασαδόρος των «πρασίνων»

Ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Μαρκάκη, πίεσε από το ξεκίνημα και προβλημάτισε την ομάδα των Νέων Βύρωνος δημιουργώντας διαφορά που άγγιξε τους 5 πόντους από νωρίς. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε απόδοση του στο μπλοκ, και αυτό τον βοήθησε να πάρει διαφορά με +7 (17-10). Οι Νέοι Βύρωνος δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο και με 25-16 το πρώτο σετ πήγε στους πράσινους.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε με την ίδια φόρα. Οι παίκτες του Γιώργου Μάντζιου, όμως, κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να ανταπεξέρθουν καιδεν άφησαν τη διαφορά να μεγαλώσει. Παρά κάποια εύκολα λάθη των Νέων Βύρωνος ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε να ξεφύγει και να «πατήσει γκάζι» στην τελική ευθεία, μετά τους 20 πόντους. Με 25-19 ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το σετ και με 2-0 να αποκτήσει πολύτιμο προβάδισμα.

Το τρίτο σετ δεν ήταν εξίσου ανταγωνιστικό, όμως. Οι πράσινοι είχαν την άνεση να τελειώνουν τις φάσεις με κάθε τρόπο. Οι Νέοι Βύρωνος δεν είχαν τον τρόπο να κερδίσουν μεγάλα ράλι και κάνοντας αρκετά λάθη είδαν τον Παναθηναϊκό να ξεφεύγει. Με διψήφια διαφορά, με 25-12, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε και αυτό το σετ και με 3-0 έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Χάλκινο μετάλλιο το Μαρκόπουλο

Ο μικρός τελικός που προηγήθηκε ανάμεσα σε Μαρκόπουλο και Πανερυθραϊκό ήταν μια πολύ όμορφη αναμέτρηση. Το Μαρκόπουλο πήρε τη νίκη με 3-2 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το οποίο ήταν το πρώτο για αυτό το ηλικιακό τμήμα αγοριών του συλλόγου.MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο ακραίος και αρχηγός του Μαρκόπουλου Κωστής Σωτηρόπουλος, παραλαμβάνοντας μια δωροεπιταγή από την Admiral.

Αναμνηστικά και βραβεύσεις

Αναμνηστικά στους διαιτητές για την συμμετοχή τους στους αγώνες του Final Four παρέδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αλλαγιάννης Κωνσταντίνος

.Καλύτερο λίμπερο της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο αθλητής του Μαρκόπουλο Δημήτρης Χατζόπουλος και την βράβευση του πραγματοποίησε η κα. Βαμποράκη Μελπομένη Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής Μαρκοπούλου.

Καλύτερος πασαδόρος της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Μάντζιος των Νέων Βύρωνος και την βράβευση του πραγματοποίησε ο κο. Δημητρίου Ευάγγελο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού Διοίκησης Μαρκοπούλου

.Καλύτερος επιθετικός της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μαρκάκης του Παναθηναϊκού με τη βράβευση του να πραγματοποιείται από τον κο. Χρυσάφη Σταύρο Δημοτικής Αστυνομίας, Διαχείρισης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Μαρκοπούλου.

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Κορδαλής πασαδόρος του Παναθηναϊκού με τη βράβευση του να πραγματοποιείται από τον κο. Πάρη Ευαγγελίου πρόεδρο του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Την βράβευση της ομάδας του Πανερυθραϊκού για την κατάκτηση της 4ης θέσης πραγματοποίησε ο κ. Άγγελος Κυριακίδης, Πρόεδρος του Πανερυθραϊκού.

Τα χάλκινα μετάλλια στην ομάδα του Μαρκόπουλου απένειμε η κα. Βαμποράκη Μελπομένη Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου.Τα ασημένια μετάλλια στην ομάδα των Νέων Βύρωνος απένειμε ο κος. Σωτηρόπουλος Αλέξιος Δήμαρχος Βύρωνα.

Τα χρυσά μετάλλια στην ομάδα του Παναθηναϊκού απένειμαν οι κοι. Χρυσάφης Σταύρος και Δημητρίου Ευάγγελος Αντιδήμαρχοι Μαρκοπούλου ενώ την απονομή του Κυπέλλου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αλλαγιάννης Κωνσταντίνος.

Τα αποτελέσματα του Final-4

Ημιτελικοί

Παναθηναϊκός ΑΟ - Πανερυθραϊκός ΑΣ   3-1(19-25,25-17,25-17,25-17)

ΑΟ Νέοι Βύρωνος - ΑΟ Μαρκοπούλου    3-0 (25-23,25-12,25-13)

Μικρός Τελικός

Πανερυθραϊκός ΑΣ - ΑΟ Μαρκοπούλου  2-3(18-25,27-25,16-25,25-19,8-15)

Τελικός

Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Νέοι Βύρωνος    3-0(25-16,25-19,25-12)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ