1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2023 17:14

Φοίβος Μελισσίων: Επιθετική ενίσχυση με Σοφία Αποστολάκη

Την επιθετική τoυ ενίσχυση με την απόκτηση της 29 χρονης (1μ78) ακραίας, Σοφίας Αποστολάκη που έχει αγωνιστεί σε Κόρινθο, Βριλήσσια, Πετρούπολη, Ηλυσσιακό, ανακοίνωσε ο Φοίβος Μελισσίων.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Αποστολάκη αναφέρει:

«Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Φοίβου Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλήτρια Σοφία Αποστολάκη την αγωνιστική σεζόν 2023-24 !

Η Σοφία Αποστολάκη ενσωματώνεται στην γυναικεία ομάδα του Φοίβου Μελισσίων και με την εμπειρία και την ποιότητα της θα συνεισφέρει στο τμήμα στην επίτευξη των στόχων μας!

Η Σοφία ειναι γεννημένη το 1994, με ύψος 1,78 και αγωνίζεται ως ακραία !

Με καταγωγή από τα Χανιά ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΑΟ Ακρωτηρίου , ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στις εξής ομάδες: ΣΦΠ Χανίων, ΓΑΣ Μεσσαράς, ΑΣΠ Κόρινθος, ΦΟ Βριλησσίων, ΓΣ Πετρούπολης και Ηλυσιακό !

Η οικογένεια του Φοίβου Μελισσίων καλωσορίζει την Σοφία Αποστολάκη και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ