1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2024 16:39

ΕΣΠΑΑΑ Κ18 Κορίτσια: Κόντρα τίτλου για Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και Παναθηναϊκό (18/4, 20.30)

Οι δύο φιναλίστ στο πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ18 θα είναι η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και ο Παναθηναϊκός καθώς αμφότεροι επικράτησαν στους ημιτελικούς με 3-0.

Το πρόγραμμα του Final 4 άνοιξε με τον ημιτελικό της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης κόντρα στην ΑΣ Σπάτων "Γαία". Η Δεξαμενή μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα μετά το 25-10 του πρώτου σετ. Το δεύτερο σετ κρίθηκε επίσης με διαφορά ασφαλείας παρότι η Γαία διόρθωσε κάποια από τα προβλήματα του πρώτου σετ. Ωστόσο με 25-16 έγινε το 2-0 και αυτό το αξιοποίησε η Δεξαμενή και στη συνέχεια. Η ομάδα από τη Μεταμόρφωση ήταν ανώτερη και στο τρίτο σετ το οποίο έμελλε να είναι και καθοριστικό.

Με συνέπεια σε επίθεση και υποδοχή έγινε το 25-13 και μαζί ήρθε το τελικό 3-0 δίνοντας στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης την πρόκριση στον τελικό ενώ η Γαία θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Στον ημιτελικό που ακολούθησε μεταξύ Φοίβου Μελισσίων και Παναθηναϊκού το ξεκίνημα ήταν παρόμοιο. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο πρώτο σετ και αξιοποιώντας τις αδυναμίες τις απέναντι πλευράς έκανε το 25-15 στο πρώτο σετ. Το δεύτερο σετ είχε ίδιο ρυθμό καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που επέβαλε το ρυθμό. Η διαφορά μεγάλωσε νωρίς και με 25-16 έγινε το 2-0 στα σετ.

Ο Φοίβος Μελισσίων έβγαλε αντίδραση στο τρίτο σετ και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει. Η διαφορά δε μεγάλωσε αλλά ο Φοίβος δεν κατάφερε να κάνει την προσπέραση και να βάλει πίεση στον Παναθηναϊκό.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έκανε το 25-23 και πήρε τη νίκη με 3-0 παίρνοντας μαζί το εισιτήριο για τον τελικό.Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και Παναθηναϊκός δίνουν ραντεβού στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο το απόγεμα της Πέμπτης στο Κλειστό Μελισσίων. Από την άλλη, ΑΣ Σπάτων Γαία και Φοίβος Μελισσίων θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Ημιτελικοί

ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης - ΑΣ Σπάτων "Γαία"   3-0 (25-10,25-16,25-13)

ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος" - Παναθηναϊκός ΑΟ      0-3 (15-25,16-25,23-25,)

Τελικο

ίΠεμ-18/04/24   

18:30     Μελισσίων         ΑΣ Σπάτων "Γαία" - ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος"   

   20:30     Μελισσίων         ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης - Παναθηναϊκός ΑΟ

 Link Aγώνων

Μικρός τελικός : https://youtube.com/live/McMkGbbFjLo?feature=share

Μεγάλος τελικός : https://youtube.com/live/ST1QOmeBOkw?feature=share

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ