1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2023 16:22

ΕΣΠΑΑΑ Κορίτσια Κ16: Πρωταθλητής ο Φοίβος Μελισσίων 3-0 στον τελικό τον Αγ. Στέφανο

Πρωταθλητής στην κατηγορία Κοριτσιών Κ16 ΕΣΠΑΑΑ αναδείχθηκε ο διοργανωτής Φοίβος Μελισσίων που μετά από έναν τελικό με θέαμα και ωραίες φάσεις, κατέκτησε το τρόπαιο με 0-3 (25-27,14-25,22-25) κόντρα στον τυπικα γηπεδουχο ΑΟ Αγ. Στεφάνου

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες παρότι ο Φοίβος Μελισσίων είχε αποκτήσει προβάδισμα ακόμα και έξι πόντων. Οι παίκτριες του Σπύρου Χουντουμάδη έκαναν την αντεπίθεσή τους και μπήκαν στη διεκδίκηση του σετ. Ωστόσο ο Φοίβος με 27-25 πήρε το σετ και το προβάδισμα.

Στο δεύτερο σετ η διαφορά άνοιξε από νωρίς. Η ομάδα της Μάρως Μπακράτσα ξεκίνησε πιο δυναμικά και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Με 25-14 ο Φοίβος Μελισσίων έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη

.Το τρίτο σετ ήταν και πάλι ντέρμπι με τον ΑΟ Αγίου Στεφάνου να είναι η ομάδα που πατάει καλύτερα. Μάλιστα, η διαφορά έφτασε στους έξι υπέρ του Αγίου Στεφάνου αλλά ο Φοίβος Μελισσίων είχε απαντήσεις.

Στην τελική ευθεία του σετ ο Φοίβος έκανε ένα μεγάλο σερί και όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πήρε προβάδισμα και έφτασε στο 25-22. Έτσι, με 3-0 ο Φοίβος Μελισσίων πήρε τη νίκη και στέφθηκε πρωταθλητής.

 Χάλκινη η Ένωση Γαλατσίου

Στον μικρό τελικό ανάμεσα σε Μαρκόπουλο και Ένωση Γαλατσίου χρειάστηκαν πέντε σετ για να αναδειχθεί νικητής. Η Ένωση Γαλατσίου προηγήθηκε δύο φορές αλλά το Μαρκόπουλο ισοφάρισε και οδήγησε το παιχνίδι σε τάι μπρέικ. Τελικά η Ένωση  10-15 και 2-3 έφτασε στη νίκη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Καπάνταης Παναγιώτης απένειμε αναμνηστικά στους διαιτητές του αγώνα. Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΄Ενωσης ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στον διεθνή διαιτητή κ. Ονόπα Δημήτρη και τον διαιτητή κ. Μαρκάτη Φώτη λόγω αποχώρησης τους από την ενεργό δράση. Στους διαιτητές απονεμήθηκε αναμνηστικό και από το προεδρείο του ΣΥ.Δ.Π.Ε.Α.Α.Α..

Συγκεκριμένα το αναμνηστικό στον. κ. Ονόπα παρέδωσαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου κ.κ. Πρέντζας Σπύρος και Βουδούρης Κώστας αντίστοιχα. Ενώ την απονομή του αναμνηστικού στον κ. Μαρκάτη πραγματοποίησαν η ταμίας του συνδέσμου κ. Λιδωρικιώτη Έλενα και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μυλωνάκης Αλέξης.

Ο κ. Μαραγκάκης Φώτης, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης απένειμε τα διπλώματα στην ομάδα   του ΑΟ Μαρκοπούλου για την κατάκτηση της 4ης θέσης. Ο κ. Μέγγος Παναγιώτης, μέλος του Δ.Σ της Ένωσης, πραγματοποίησε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην ομάδα του ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου.

Την απονομή των ασημένιων μεταλλίων στην ομάδα του ΑΟ Αγίου Στεφάνου πραγματοποίησε ο Ειδικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Βερούτης Γιάννης. Ενώ την απονομή των χρυσών μεταλλίων στην ομάδα του ΣΦΑ Μελισσίων ΄΄Ο Φοίβος΄΄ πραγματοποίησε η Ειδική Γραμματέας της Ένωσης κ. Σπύρακου Μαρία.

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΣΦΑ Μελισσίων ΄΄ Ο Φοίβος, Καραγκούτη Θεοδώρα.

Την απονομή του επάθλου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ο.Δ.Β.Ε. κ. Πέρρος Φώτης.Την απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Φοίβου Μελισσίων πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Σύλλας Χρήστος μαζί με τον κ. Μακρή Λουκά εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης.

Το αποτελέσματα των αγώνων:

 Μικρός τελικός

:ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου   2-3 (25-21,21-25,24-26,25-16,10-15)

Τελικός:

ΑΟ Αγίου Στεφάνου - ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος"   0-3 (25-27,14-25,22-25)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ