1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2013 14:08

«Ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια...» (video)

Πριν ο Άκης Φλαούνας αναλάβει προπονητής στην ομάδα της Λήμνου για τους αγώνες των μπαράζ ανόδου, ο Σωτήρης Μελάς ήταν ο προπονητής και παίκτης που σήκωσε το βάρος της δύσκολης πορείας ειδικά μετά την απώλεια του Νίκου Σαμαρά. Ο ίδιος αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος και γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της Α2 ανδρών ευχήθηκε να υπάρξει και συνέχεια:


 

Στη φωτογραφία-2: Ο Σωτήρης Μελάς (αριστερά) με τον Αντώνη Τερνιώτη (Νο10)

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ υπερήφανος. Ηταν μεγάλη τιμή να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησε ο Νίκος. Το βάρος ήταν πολύ μεγάλο. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Το αποτέλεσμα ήταν ευτυχές. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα έχει και συνέχεια. Το μετάλλιο το αφιερώνω σε πολύ κόσμο. Αφιερώνω τη νίκη στον υπέροχο κόσμο του νησιού. Μας βοήθησαν πολύ και του ευχαριστούμε. Ευχαριστώ τον Χρήστο Βλάχο που ήταν αρωγός και το Νίκο Μοσχάκη διότι χωρίς αυτούς η ομάδα δεν θα πήγαινε πουθενά. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στην πρόεδρο του συλλόγου μας Έλενα Σαμαρά. Ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια. Η Α2 είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία. Όσοι έχουμε παίξει το ξέρουμε. Θα είναι δύσκολα. Ένα ακριτικό νησί χρειάζεται ανθρώπους και μεγαλύτερη στήριξη».

Στη φωτογραφία-1: Ο Σωτήρης Μελάς (δεξιά) με τον Στράτο Σαμαρά και τον φροντιστή της ομάδας της Λήμνου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ