1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2013 13:52

«Ο Νίκος είναι ζωντανός» (video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/LHMNOS/f4/synenteuxi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/LHMNOS/f4/synenteuxi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Ο Απόστολος Ναλπάντης πήρε το μικρόφωνο μετά την απονομή στην ομάδα της Λήμνου και απευθυνόμενος προς τον κόσμο που βρίσκονταν στο γήπεδο είπε:

«Πρώτα απ΄ όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια την οικογένεια του Νίκου Σαμαρά, τη γυναίκα του και το παιδί του. Εύχομαι πάντα να είναι ζωντανός και είναι ζωντανός ο Νίκος. Μετά θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθεια αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βλάχο, τον κύριο Μοσχάκη, τον κύριο Γιαμαρέλο και όσους βοήθησαν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστούμε πάρα, πάρα πολύ...».

Στη φωτογραφία από αριστερά ο Άκης Φλαούνας, ο Κώστας Ναλπάντης, ο Μάριος Γκιούρδας, ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, ο Σάκης Ψάρρας, ο Απόστολος Ναλπάντης και ο Σάββας Περτσέλης

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ