1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2013 10:49

Νικολάκης και Πετίδης στη Μυγδονία

Ο Δημόκριτος Μυγδονίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την περαιτέρω ανάδειξη του αθλήματος της Πετοσφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των αθλητριών/τών του Συλλόγου, θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει:

Τον Γιάννη Νικολάκη, πρώην Προπονητή της Εθνικής Γυναικών και του Ο.Σ.Φ.Π. και νυν Προπονητή της Λοκομοτίβ Μπακού, καθώς και τον Γιάννη Πετίδη, πολύπειρο προπονητή της Α1 με την πρώην ομάδα του Ανατόλια.

Οι κύριοι Νικολάκης και Πετίδης θα βρίσκονται μαζί με τις αθλήτριες του Δημόκριτου Μυγδονίας του Γυναικείου και του τμήματος κορασίδων στο κλειστό γυμναστήριο Δρυμού («Π. Νέτσικας») για μια και μοναδική προπόνηση, την Πέμπτη 23-05-2013, ώρα 14.30 – 16.30, με τις πόρτες ανοικτές για τους φιλάθλους που θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Τους γονείς των μικρών αθλητών και αθλητριών των Ακαδημιών του Συλλόγου σε μια κοινή προπόνηση- παιχνίδι των γονιών με τα παιδιά τους! την ίδια μέρα, Πέμπτη 23-05-2013, στις 17.30- 18.30, ώρα της προπόνησης των Ακαδημιών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ