1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2019 01:48

Ενθουσιασμός στη Νίκη Αμαρουσίου για Μάγγελ, Χατζηαγγελή, Γιαννέλου

Ενθουσιασμός επικρατεί στη Νίκη Αμαρουσίου για το τριπλό μεταγραφικό κτύπημα με την απόκτηση των Δέσποινα Μάγγελ διαγώνια από τις Αμαζόνες, Τζωρτζίνα Χατζηαγγελή κεντρική από Νέους Βύρωνα, Χρύσα Γιαννέλου ακραία από Βριλήσσια.

Και οι τρεις παίκτριες ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό το ροστερ του συλλόγου των βορείων προαστίων για τη νέα σεζόν στην Β’εθνική ΕΣΠΑΑΑ και παράλληλα δημιουργούν, προσδοκίες ανόδου για την ομάδα του προπονητή Χρήστου Χόνδρου που πέρυσι την οδήγησε στην τέταρτη θέση.

Η ανακοίνωση για την Δέσποινα Μάγγελ που μετά απο μια σπουδαία διετία στις Αμαζόνες επιστρέφει στην Β΄εθνική ΕΣΠΑΑΑ, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τη Δέσποινα Μάγγελ, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών!

Η Δέσποινα είναι γεννημένη στις 19 Δεκεμβρίου 1999, είναι 1μ.80 κι αγωνίζεται ως διαγώνια. Πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας, Χρήστου Χόνδρου ενόψει της σεζόν 2019-20.

«Από τις πρώτες προπονήσεις με τη Νίκη Αμαρουσίου, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για μια συγκροτημένη και πολύ σοβαρή ομάδα.Η διοίκηση είναι κοντά στο τμήμα ενώ υπάρχει εξαιρετικό κλίμα με τις συμπαίκτριες και τον προπονητή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα ώστε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος!

Προσωπικά, θέλω να δουλέψω και να βελτιωθώ σε ατομικό επίπεδο, συνδυάζοντας παράλληλα το ακαδημαϊκό κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση, ο πήχης παραμένει ψηλά έπειτα από την περσινή πορεία! Θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όμως πιστεύω ότι έχουμε τις βάσεις για να κάνουμε κάτι καλό» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις της η Μάγγελ.

.Ομάδες:
2017-19: Αμαζόνες Ν.Ε.
2016-17: Φοίβος Μελισσίων
2011-16: Ηρακλής Κηφισιάς

 Η ανακοίνωση για την Τζωρτζίνα Χατζηαγγελή απο τους Νέους Βύρωνα:

« Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Τζωρτζίνας Χατζηαγγελή (21χρ., κεντρική) που πέρσι αγωνίστηκε στους Νέους Βύρωνα και πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του κόουτς Χρήστου Χόνδρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

«Συμμετείχα στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και μπορώ να πω ότι οι πρώτες εντυπώσεις σε ό,τι αφορά τη Νίκη Αμαρουσίου είναι εξαιρετικές σε όλα τα επίπεδα! Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κόουτς, επομένως γνωρίζω τις απαιτήσεις και τον τρόπο δουλειάς ενώ οι συμπαίκτριες μου με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα!

Είναι, επίσης πολύ σημαντικό ότι έχουμε την ευκαιρία να προπονούμαστε σε ένα γήπεδο που προσφέρει όλες τις ανέσεις για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας…» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις της η Τζωρτζίνα Χατζηαγγελή.Εν συνεχεία, ανέφερε: «Αντιμετώπισα τη Νίκη Αμαρουσίου πέρσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και προ διετίας, στο Final 4 του Κυπέλλου.

Ο πήχης έχει ανέβει έπειτα από την περσινή πορεία και θεωρώ ότι με βάση τη δυναμική μας, μπορούμε να κάνουμε μια καλή σεζόν! Το ζητούμενο είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας».

Η ανακοινωση για την Χρύσα Γιαννέλου (η αδελφή της Ζαχαρούλα, μετακινηθηκε στον Πανναξιακό)

"Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή της Χρύσας Γιαννέλου (21χρ., ακραία) στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του σωματείου μας από τα Βριλήσσια!Η Χρύσα τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας, Χρήστου Χόνδρου ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών 2019-20 όπου ο πήχης παραμένει ψηλά έπειτα από την περσινή παρουσία στα playoffs ανόδου.

«Ήθελα να συνεχίσω σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και η Νίκη Αμαρουσίου ήταν η καλύτερη επιλογή! Ήμουν μέλος της Νίκης όταν κατέκτησε το double στην ΕΣΠΑΑΑ και πλέον επιστρέφω έπειτα από την εξαιρετική πορεία της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Είναι δεδομένο ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος την επόμενη σεζόν και το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Γνωρίζω όλες τις παίκτριες και τον προπονητή και πιστεύω ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάτι πραγματικά καλό!» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ