1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2019 13:45

ΕΣΠΕΠ: Στα χέρια της Κατσή ο Ερυθρός Αστέρας

Στα χέρια της ταλαντούχας πασαδόρου και πρώην παίκτρια της ΕΑ Πατρών, Λίνα Κατσή, θα πορευτεί τη νέα σεζόν η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΠ.

«Tο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ερυθρού Αστέρα, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Λίνα Κατσή, η οποία αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου .

Η εμπειρία της και ο αγωνιστικός της χαρακτήρας θα βοηθήσει την νέα αγωνιστική χρονιά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας .
Λίνα σε καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.»

Δήλωση Κατσή

« Είναι χαρά μου να αγωνιστώ με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα , μια ομάδα ανερχόμενη στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ Η φιλοσοφία και οι στόχοι της νέα μου ομάδας ταιριάζουν απόλυτα στην δική μου νοοτροπία ως αθλήτρια. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας.»

Το βιογραφικό της Λίνα Κατσή

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το βόλεϊ στις ακαδημίες τις Παναχαϊκής σε ηλικία 10 ετών. Σε ηλικία 16 ετών μεταγράφηκε στην ομάδα του Απόλλωνα όπου συνεργάστηκε με την προπονήτρια Λεγάτου Ελένη και κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων.

Στην συνέχεια μεταπήδησε στην ΕΑΠ Πατρών οπού αγωνίστηκε έως και την προηγούμενη χρονιά κατακτώντας και το πρωτάθλημα Πελοποννήσου . Είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Φιλολογίας στο τρίτο έτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ