1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2019 00:42

ΕΠΕΣΘ: Στις γυναίκες του Μακεδονικού ο Θοδωρής Κολεσιώτης

Ο Θοδωρής Κολεσιώτης είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Μακεδονικού, η οποία αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία της ΕΠΕΣΘ.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία με προπονητή βόλεϊ Θοδωρή Κολεσιώτη ο οποίος θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Ο 38χρονος Θοδωρής έμαθε βόλεϊ στον Ορφέα Ηλιούπολης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου, την ΜΕΝΤ, τον Πρωτέα, τη Νίκη Αιγινίου, τον ΓΑΣ Ευκαρπίας και τον Καμπανιακό.Ως προπονητής εργάστηκε στα τμήματα υποδομής αγοριών του Αίαντα Ευόσμου, του Πρωτέα,των Διαβατών,της Ελπίδας και στις ομάδες γυναικών του Ηρακλή Γέφυρας και του Γαλαξία Αδένδρου.

Τέλος, αποτέλεσε βοηθός προπονητή στα Κυμινα (Α1) και στην Ελπίδα Αμπελοκήπων (Α1, Α2) αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες.Με στόχο την πολύ δουλειά και την καλή διάθεση ανέλαβε τις γυναίκες μας, δημιουργώντας μια νεανική ομάδα που θα αποτελέσει το βασικό κορμο για τα επόμενα χρόνια.

Στόχος του φυσικά είναι και το καλωσόρισμα των νεαρων αθητριών προερχόμενες από την Ακαδημία και η ενσωμάτωση αυτών στο ρόστερ.Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον προπονητή και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ