1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2019 14:13

ΕΣΠΑΑΑ: Στα χέρια της Αντουβά η Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Με την απόκτηση μιας εξαιρετικής παίκτριας, έκανε πρεμιέρα στη μεταγραφική περίοδο ο ΑΠΟ Δάφνη Αγ. Δημητρίου ο οποίος τερμάτισε πέρυσι στην 7η θέση της τοπικής κατηγορίας γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.

Πρόκειται για την 28 χρονη (1μ70) πασαδόρο, Αθηνά Αντουβά, η οποία αναλαμβάνει χρέη μαέστρου στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος με σκοπό να εξασφαλίσει τη νέα χρονιά την άνοδο στην Β’ εθνική.

Η Αντουβά, είναι μια αθλήτρια έμπειρη, καθώς έχει αγωνιστεί στον Μύλωνα, στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου, στον Παναθηναϊκό και την Ένωση Βύρωνα.«Πρόκειται για ένα μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, καθώς θα ενισχύσει την ομάδα μας σημαντικά έτσι ώστε να κατακτήσει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην κατηγορία. Η Αθηνά είναι μια αθλήτρια με ταλέντο, ήθος και μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες με πολλές επιτυχίες. Καλώς ήρθες Αθηνά…!»,δήλωσε η τεχνικός της γυναικείας ομάδας, Κατερίνα Φαρμάκη

.Ο σύλλογος του ΑΠΟ Δάφνης Αγ. Δημητρίου  καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ