1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2019 12:21

ΕΣΠΕΔΑ: Ο Παναγιώτης Δημητρακάκος νέος προπονητής της Αιξωνής

Ο Παναγιώτης Δημητρακάκος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της νεοφώτιστης γυναικείας ομάδας Αιξωνής, στην Β’ εθνική ΕΣΠΕΔΑ.

Ο νέος τεχνικός της Γλυφαδιώτικης ομάδας, ήταν για πολλά χρόνια προπονητής στον Αίολο Ταύρου ενώ πριν ένα μήνα ειχε ανακοινωθεί από τον Αστέρα Νίκαιας, ως προπονητής επίσης των γυναικών αλλά στην συνέχεια αποχώρησε πρόωρα λογω διαφωνιών με την διοίκηση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον Δημητρακάκο που διαδέχεται στον πάγκο τον κ. Τουρνάκη, αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟ, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της γυναικείας ομάδας .O Παναγιώτης Δημητρακάκος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα παίζοντας βόλεϋ σάλας.

Αγωνίστηκε στις ομάδες Εστία Φιλίας, Αγ. Παρασκευή, Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Ιωνικός Νικαίας, Κτησιφώντας Παιανίας, Πανελλήνιος Γ.Σ. και Γ.Ε. Μεσσηνίας. Επίσης αγωνίστηκε στις ομάδες Α.Ε. Νίκαιας και Α.Ο. Παγκρατίου με τις οποίες συμμετείχε σε ομίλους του European Challenge Cup.

Αξιοζήλευτη είναι και η πορεία του στο Beach Volley. Πρωταθλητής Ελλάδος το 1998 με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Κουτουλέα. Δευτεραθλητής Ελλάδος το 1997 με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Οικονόμου.Εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις από 1997 έως το 2001.

Έχει βραβευθεί με 9 χρυσά, 10 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια σε διάφορες διοργανώσεις.Υπήρξε προπονητής της ανδρικής ομάδας του Έσπερου Καλλιθέας τις γυναικείες ομάδες του Απολλώνιου Κερατσινίου και ΑΙΟΛΟΥ ΤΑΥΡΟΥ .

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Σχετικά άρθρα

  • Πρόωρη διακοπή συνεργασίας Δημητρακάκου και Αστέρα Νίκαιας
    Δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα η συνεργασία του προπονητή, Παναγιώτη Δημητρακάκου με τον Αστέρα Νίκαιας, ο οποίος θα κοουτσάριζε μάλιστα και την γυναικεία ομάδα του συλλόγου, και τελικά ανακοινώθηκε η πρόωρη διακοπή συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ