1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-09-2017 13:50

Με Καλαϊτσίδη για 6η σεζόν η Ειρήνη Κορυδαλλού

Με προπονητή τον Γιάννη Καλαϊτσίδη για έκτη χρονιά, συνεχίζει την προετοιμασία της η Ειρήνη Κορυδαλλού η οποία από φέτος θα αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.
Όσον αφορά το φετινό ρόστερ ανανέωσαν οι: Kατσιώτη Aλεξάνδρα, Γιαννούλη Ελένη, Καλπαδάκη Στεφανία, Χόρτη Χρυσούλα, Γαβαλά Κυπριακή Χάνα Δήμητρα, Ευσταθίου Αγγελική, Κιρημάκη Κωνσταντίνα

Στον μεταγραφικό παζάρι αποκτήθηκαν: Κουτουζίδου Χριστίνα, Παρασκευή Διαλεκτή, Παναγοπούλου Ράνια, Πάνου Πένυ, Γιαλίζη Ελένη, Φωκου Αγγελική-Ελένη.

Όσον αφορά τους στόχους της νέας σεζόν, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Ειρήνης Κορυδαλλού, Στάθης Στραβάκος και η αντιπρόεδρος Κούλα Στραβάκου υποστήριξαν ότι:
«Στόχος της Ειρήνης για τη καινούργια αγνωστική χρονιά, είναι η καλύτερη δυνατή πορεία στη νέα κατηγορία που συμμετέχουμε και ευχόμαστε να έχουμε υγεία, υπομονή, επιμονή, αγωνιστικότητα. Επίσης ο σύλλογος μας εύχεται Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες»

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΔΑ: Σταθερά στο +8 η Αιξωνή Γλυφάδας
    Η Αιξωνή επικράτησε 3-0 (25-14 25-22 25-14) της ουραγού Ειρήνης Κορυδαλλού για την 20η αγωνιστική τη τοπικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και κράτησε το +8 από το δεύτερο Μοσχάτο που ηττήθηκε με 3-0 από το τρίτο Περιστέρι, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζον.
  • Η Νανά Βρεκούση στον πάγκο της Ειρήνης Κορυδαλλού
    Η Νανά Βρεκούση θα είναι η διάδοχος του Γιάννη Καλαϊτσίδη στον πάγκο της Ειρήνης Κορυδαλλού, ο ποίος αποχώρησε μετά από έξι χρόνια δημιουργικής παρουσίας
  • Έκοψε την πίτα της η Ειρήνη Κορυδαλλού
    Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα έκοψε την πίτα της χθες βράδυ στο κλειστό Κορυδαλλού η νεοφώτιστη Ειρήνη που από φέτος αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ