1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2018 09:12

Η Νανά Βρεκούση στον πάγκο της Ειρήνης Κορυδαλλού

Η Νανά Βρεκούση θα είναι η διάδοχος του Γιάννη Καλαϊτσίδη στον πάγκο της Ειρήνης Κορυδαλλού, ο ποίος αποχώρησε μετά από έξι χρόνια δημιουργικής παρουσίας

Η νέα προπονήτρια του συλλόγου έχει πέρασει από Άρη Νίκαιας, Ιωνικό Νίκαιας, Άρτεμις, Πειραϊκό ενώ στον πάγκο της Κορυδαλλιώτικής ομάδας η οποία βρίσκεται στην τοπική κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ θα πραγματοποιήσει το προπονητικό της ντεμπούτο.

Η γενική αρχηγός του συλλόγου, Κούλα Στραβάκου σχολίασε για την συνεργασία με την κ. Βρεκούση:«Είμαστε πολύ χαρούμενη ως διοίκηση που συμφωνήσαμε με την κ. Νανά Βρεκούση αφού πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο άνθρωπο και πρώην αθλήτρια με πολύ πάθος και μεράκι για το άθλημα του βόλεϊ

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τιμή που θα την έχουμε μαζί μας και η πολύ καλή σχέση που είχαμε αναπτύξει ως παλιές συμπαίκτριες αλλά και τώρα ως καλές φίλες, θα επισφραγιστεί με αυτή την συνεργασία στην ομάδα της Ειρήνης.»

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΔΑ: Σταθερά στο +8 η Αιξωνή Γλυφάδας
    Η Αιξωνή επικράτησε 3-0 (25-14 25-22 25-14) της ουραγού Ειρήνης Κορυδαλλού για την 20η αγωνιστική τη τοπικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και κράτησε το +8 από το δεύτερο Μοσχάτο που ηττήθηκε με 3-0 από το τρίτο Περιστέρι, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζον.
  • Έκοψε την πίτα της η Ειρήνη Κορυδαλλού
    Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα έκοψε την πίτα της χθες βράδυ στο κλειστό Κορυδαλλού η νεοφώτιστη Ειρήνη που από φέτος αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ.
  • Επέστρεψε στην κορυφή ο Αστέρας, σημαντικές νίκες για Έσπερο, Αίολο, Μοσχάτο
    Ο Αστέρας Νίκαιας επανήλθε στην κορυφή του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, καθώς για την 12η αγωνιστική, επικράτησε 0-3 του Κρόνου Αγ. Αναργύρων εκτός έδρας ενώ η μέχρι πριν τον αγώνα πρωτοπόρος Άμιλλα υπέστη ήττα με 3-0 από τον Έσπερο Καλλιθέας.

  • Με Καλαϊτσίδη για 6η σεζόν η Ειρήνη Κορυδαλλού
    Με προπονητή τον Γιάννη Καλαϊτσίδη για έκτη χρονιά, συνεχίζει την προετοιμασία της η Ειρήνη Κορυδαλλού η οποία από φέτος θα αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ