1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-09-2017 17:28

Ο Αγιασμός των Αμαζόνων Μαΐστρου

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε Αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Το μυστήριο τέλεσε ο Πατήρ Ιωάννης του Ι.Ν. της θαυματουργού Αγίας Μαρίνας Μαΐστρου στο Κλειστό Προθερμαντήριο Μαΐστρου. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης - Αν.Μακεδονίας και πλήθος γονέων των αθλητριών. Ομιλία απηύθυνε ο Υπεύθυνος την προπονητικής ομάδας των Αμαζόνων κ.Δημητριάδης Μάκης με θέμα ''Αθλητισμός και Σχολείο / Σχολείο και Αθλητισμός'' ενώ ακολούθησε βράβευση 4 αθλητριών της ομάδος, οι οποίες συνδύασαν με επιτυχία την ενασχόλησή τους με τον υψηλό αθλητισμό και την μελέτη στο σχολείο. Οι αθλήτριες Μπαρή Δομινίκη και Γκότοβου Ελένη πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώ οι Ζαμπίτογλου Αναστασία και Ζαμπίτογλου Σοφία στο Πανεπιστήριο Ιωαννίνων.

Ο πάτερ Ιωάννης αγίασε όλες τις αθλήτριες, την προπονητική και την επιστημονική ομάδα, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου καθώς και όλους τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου για μια επιτυχημένη, γεμάτη Υγεία αγωνιστική χρονιά 2017-18.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ