1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2013 12:20

Στιγμές χαλάρωσης για τον Κόροιβο Αμαλιάδας

Ένα πλούσιο και υπέροχο δείπνο προσέφερε ο Αλέξης και το Λήκυθος Bar & Restaurant στην ανδρική ομάδα του Κοροίβου Αμαλιάδας. 

Το παρόν έδωσαν οι προπονητές της ομάδας Ανδρέας Γκρουμούσας και Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο έφορος Κώστας Αϊβαλιώτης καθώς και οι παίχτες Γιάννης Τσερεγκούνης, Φώτης Παναγιωτάρας, Σταύρος Παναγιωτάρας, Γιάννης Αναγνώπουλος, Μαρίνος Παρασκευόπουλος, Κώστας Κυπριδάκης, Ντίνος Δούλος, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Άρης Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Παπαθεοδώρου, Παναγιώτης Τσαούσης, Διονύσης Μαρκουτσάς, Κώστας Βούρτσης, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος. Αν και συζητήθηκαν διάφορα θέματα, η κουβέντα κατέληξε και πάλι στο βόλεϊ χωρίς φυσικά να λείπουν και τα πειράγματα. 
 
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το ερχόμενο Σάββατο 23/10 και ώρα 5:00 μ.μ. η ομάδα μας υποδέχεται τον Πυργέα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής Κατηγορίας. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω αποχής των διαιτητών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ