1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-11-2013 14:04

Η ΕΑΠ και η υγεία των παιδιών

Η ΕΑΠ φροντίζει την υγεία των παιδιών της και θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση για στην στοματική υγεία το Σαββατοκύριακο
«Ο Νοέμβριος έχει οριστεί μήνας Στοματικής Υγείας από την Ελληνική Οδοντοιατρική Ομοσπονδία και πραγματοποιούνται διάφορες ενημερωτικές δράσεις και εκδηλώσεις για τη Στοματική Υγιεινή.

          Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π., στα πλαίσια των πρωτοβουλιών και των παροχών προς τους αθλητές των ακαδημιών μας, πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση τα Σάββατο 23/11/2013 και Κυριακή 24/11/2013, με την Παιδοδοντίατρο κ. Παπαχρόνη Μαρίνα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών μας αλλά και τους μεγάλους, για την στοματική υγιεινή και τη σημασία της πρόληψης.

          Γιατί η διάγνωση και η πρόληψη είναι πολύ σημαντική, από την αντιμετώπιση πιθανόν μελλοντικών ορθοδοντικών προβλημάτων και των δαπανών που απαιτούνται για την αντιμετώπισή τους.   

          Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα, σε όσους γονείς επιθυμούν, να ενταχθούν σε προγραμματισμένα Δωρεάν ραντεβού μέχρι τα τέλη Ιουνίου, για προληπτικό έλεγχο των παιδιών τους με την συνεργαζόμενη παιδοδοντίατρο μας.

            ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11/2013 ώρα 13:15 για τις ακαδημίες Μπάσκετ.

            ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11/2013  ώρα 11:15 για τις ακαδημίες Βόλεϊ και Μπάσκετ.

          Παρακαλούνται οι γονείς όπως προσέλθουν με τους αθλητές μας 5ʼ λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης, για να μην υπάρξει καθυστέρηση και στην αθλητική δραστηριότητα των παιδιών».

               

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ