1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2013 21:20

Ανεβαίνει η Άρτα Volley, 3-1 την Φιλία Άρτας

Με νίκες συνέχισε η γυναικεία ομάδα της Άρτας Volley στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ, νικώντας την Φιλία με 3-1 σετ.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η Φιλία και με πολύ καλό σέρβις κατέκτησε εύκολα το 1ο σετ 25-12. Αντίστροφη εικόνα στη συνέχεια με την Άρτα Volley να ανεβάζει στροφές, να ξυπνάει από το λήθαργο που ήταν στο πρώτο σετ και εύκολα κατέκτησε τα επόμενα δύο σετ με 13-25, 08-25, προηγούμενη 1-2. Ίδια εικόνα και στο τέταρτο σετ, η Άρτα Volley ξέφυγε από την αρχή στο σκορ, με την Φιλία να κάνει αντεπίθεση στο τέλος, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να ψαλιδίσει την διαφορά και να τελειώνει το σετ 19-25 και ο αγώνας με 3-1.

Η Καραβάτσιου ήταν με διαφορά η καλύτερη για την ομάδα του Γιάννη Σταμούλη, τελειώνοντας μάλιστα όλους τους πρώτους χρόνους,  ενώ υψηλή απόδοση είχε και η Δαλακλή. Για την ομάδα του Σταύρου Βίτσιου ξεχώρισε η Καπέλη. 

Α.Ο. Φιλία Άρτας (Σταύρος Βίτσιος): Καλαβρουζιώτη, Κιτσοπούλου, Πάνου, Γκαβάγια, Γκούβα, Ζαρζάνη, Καπέλη, Κιρτσιά, Δάφνου λ., Λιάπη, Καυκιά λ.

Γ.Σ. Άρτα Volley (Γιάννης Σταμούλης): Δαλακλή, Φασουλή, Μίγδου, Ζιώβα, Σωτηρίου Ν., Μπίκα, Πραμαγκιούλη λ., Πλακιά, Κουρκούτα, Μαντέλλου, Καραβάτσιου, Καυκιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ