1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-12-2013 13:14

Νίκη για τη ΦΕΙ με πασαδόρο τη... 13χρονη Χριστοδούλου

Για το πρωτάθλη γυναικών τηςς ΕΣΠΕΔΕ η ΦΕΙ επικράτησε του Ερμή Ηγουμενίτσας με 3-0 χρησιμοποιώντας από το δεύτερο σετ... 13χρονη πασαδόρο.
Μετά την ήττα στην Πρέβεζα η ΦΕΙ χρειαζόταν τη νίκη, με την καλοστημένη και αγωνιστικότατη ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας,   για να πάρει προβάδισμα στην υπόθεση   πρόκρισης στην τελική φάση  του Πρωταθλήματος Γυναικών, γεγονός που φόρτωσε με άγχος για ένα μόνο σετ τις νεαρές αθλήτριές της , στο οποίο έως τον δέκατο ένατο  πόντο οι ομάδες είχαν πάντοτε ελάχιστη  διαφορά  και αυξήθηκε μόνον προς το τέλος του(25-21) .

Στο δεύτερο σετ η μικρή διαφορά υπέρ της ΦΕΙ (13-10) διευρύνθηκε μετά την είσοδο της νεαρότατης πασσαδόρου Χριστοδούλου Μαριάννας, η οποία αντικατέστησε στην δωδεκάδα την τραυματισμένη Χριστοδούλου Κατερίνα και απέδειξε ότι δικαίως την εμπιστεύεται ο προπονητής της , παρά την μικρή της ηλικία (   13 ετών) και τελείωσε νικηφόρα για την ΦΕΙ με 25-16 .

Στο τρίτο σέτ η αυτοπεποίθηση των αθλητριών της ΦΕΙ σε συνδυασμό με την πίεση στο σερβίς , έδωσαν εύκολα τη νίκη στο σέτ (25-13)  και στον αγώνα.

Επόμενο μάτς την Κυριακή 15/12 με την ομάδα της Βολίδας Κέρκυρας στο κλειστό της Λιμνοπούλας .

Τα σέτ με πρώτη την ομάδα της ΦΕΙ  25-21, 25-16, 25-13

Συνθέσεις:

ΦΕΙ(Καλογήρου Δημήτρης): Εμμανουήλ , Τάσση Μαριάνθη, Τάσση Άννα, Κύρλα, Κόντου, Νούγια/ Βερυκίου (Λ), Βώττη (Λ), Μάστορα, Χριστοδούλου Μαριάννα, Λαγού, Δριγκοπούλου.

Ερμής Ηγουμενίτσας(Βαμβέσος Γιάννης): Αθανασίου Μαρ. ,Τσαμπούκογλου, Καναράκη, Παπαδοπούλου, Οικονόμου, Αρκούδα/ Πέτσιου(Λ), Κατσιμάνη, Αθανασίου Αλ., Θεολόγου, Λαζαρίδου.  

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ