1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2013 13:29

Νίκη επί της Άρτας για τη ΓΕΜ

Νίκη για τα κορίτσια της ΓΕ Μεσολογγίου με 3-1 σετ επί του Γ.Σ Άρτας.
Χωρίς προβλήματα το πρώτο σετ για τα κορίτσια του Μεσολογγίου που κατάφεραν με συνοπτικές διαδικασίες να καθαρίσουν το σετ με 25-10. Ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο για τα κορίτσια του Βασίλη Μανθάτη στο δεύτερο σετ που παρά το κακό ξεκίνημα κατάφεραν να το πάρουν με σκορ 25-21.

Αν στο δεύτερο σετ οι παίκτριες του Μεσολογγίου μπήκαν μουδιασμένα στο τρίτο μπορούμε να πούμε ότι δεν μπήκαν καθόλου, με πολύ κακή υποδοχή και πολύ κακές επιλογές στην επίθεση έχασαν φυσιολογικά το σετ με 23-25. Δυνατό το τέταρτο σετ με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν καθ’ ολη την διάρκεια με την ομάδα του Μεσολογγίου όμως να παίρνει μια διαφορά ασφαλείας στο τέλος και να βγαίνει τελική νικήτρια με 25-18.

Τα σετ: 25-10, 25-21, 23-25,25-18.

Διαιτητές: Μπαλτζώης – Φλούδας .

ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Μανθάτης):  Λάζαρη,  Γουβέλη, Τζάνου, Θεοδωρακάκη, Δερμιτζάκη,Κουζούνη/ Ζαβογιάννη (λ), Χρυσομαλλίδη, Αρβανίτη, Σχίζα, Καστανά, Μαργέτη.
Γ.Σ ΑΡΤΑΣ(Γιάννης Σταμούλης):  Σωτηρίου, Μπίκα, Δαλακλή, Φασουλή,  Παπαδημητρίου, Πλακιά/ Πραμαγκιούλη (λ),  Κουρκούτα, Σωτηρίου, Μαντέλου, Καραβάτσου.

πηγή: www.aitosports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ