1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2013 14:52

Με το δεξί η ΓΕ Μεσολογγίου, 3-0 την Άρτα (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/mesologgi-Arta folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/mesologgi-Arta/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η Γ.Ε. Μεσολογγίου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Γυναικών της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Νίκησε στην Άρτα την ΑΡΤΑ VOLLEY με 3-0 σετ, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες παίξανε καλό βόλεϊ.

Η ομάδα του Γιάννη Σταμούλη τα δύο πρώτα σετ, τα έχασε από απειρία και από παιδαριώδη λάθη, αντίθετα με την ομάδα του Βασίλη Μανθάτη που στις λεπτομέρειες ήταν καλύτερη. Μάλιστα στο πρώτο σετ η καλύτερη αθλήτρια της ΑΡΤΑ VOLLEY Χριστίνα Δαλαγκλή θα μπορούσε να δώσει το σετ στην ομάδα της, αν δεν έκανε μία άστοχη επίθεση και μια λάθος άμυνα που ήταν πολύ εύκολη. Το σετ έληξε 21-25 υπέρ της Γ.Ε.Μ., ενώ στο δεύτερο είχαμε το ίδιο σκηνικό με την ΑΡΤΑ VOLLEY μέχρι τον πόντο να προηγείτο συνεχώς, όμως η ομάδα του Βασίλη Μανθάτη με τις έμπειρες Γουβέλη και Δεμιτζάκη το  γύρισε και το κατέκτησε 19-25, με ένα επιμέρους 8-0. Στο τρίτο η ομάδα του Μεσολογγίου από την αρχή πήρε κεφάλι στο σκορ και παρά την προσπάθεια της ΑΡΤΑ VOLLEY το πήρε με 19-25 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Διαιτητές: Μπούτη, Μπαλτζώη

Τα σετ: 21-25, 19-25, 19-25

ΑΡΤΑ VOLLEY (Γιάννης Σταμούλης): Κουρκούτα, Μανώλη, Καραβάτσιου, Μίγδου, Σωτηρίου Ν., Δήμου, Πραμαγκιούλη λ, Παπαδημητρίου, Φασουλή, Δαλαγκλή, Μπίκα, Πλακιά.
Γ.Ε. Μεσολογγίου (Βασίλης Μανθάτης):  Δερμιτζάκη, Λάζαρη, Γουβέλη, Τζάνου, Ζαβογιάννη λ., Θεοδωρακάκη, Καστανά, Κουζούνη, Χρυσομαλλίδου, Αρβανίτη.

Περισσότερα από την κατηγορία: « Αφεντικό η ΓΕΜ (φωτό) Σεφτές για την Άρτα »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ