1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-12-2013 14:18

Σεφτές για την Άρτα

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Άρτα Volley, η οποία νίκησε στο ΔΑΚ Άρτας τις Ελπίδες Λευκάδας με 3-1 σετ (25-23, 25-18, 22-25, 25-11). Η νίκη είναι σημαντική όχι μόνο βαθμολογικά  αλλά και ψυχολογικά στην προσπάθεια που κάνει φέτος  να προκριθεί στην 2ηφάση. Με την νίκη της αυτή  απέκτησε προβάδισμα έναντι των Ελπίδων.

Η Άρτα  κατέκτησε το 1ο σετ με 25-23  με την Δαλαγκλή να δίνει λύσεις στο τέλος. Στο 2ο σετ η ομάδα του Γιάννη Σταμούλη είχε ρυθμό και το πήρε εύκολα με 25-18. Στο 3ο οι Ελπίδες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 13-08, όμως με ένα σερί 1-10, προηγήθηκαν 14-18. Έγινε μεγάλη μάχη με την Άρτα να ισοφαρίζει σε 22-22. Όμως τρία λάθη της μικρής πασαδόρου Σωτηρίου έδωσαν το σετ στην Λευκάδα με 22-25. Το 4ο ήταν παράσταση για ένα ρόλο, η Άρτα ανώτερη σε όλους τους τομείς το κατέκτησε εύκολα 25-11.

Αρίστη η διαιτησία του κ. Μπούτη.
ΑΡΤΑ VOLLEY (Σταμούλης, Πορτοβάρας): Κουρκούτα, Καραβάτσιου, Σωτηρίου Ν., Πλακιά, Πραμαγκιούλη λ., Σωτηρίου Ε., Παπαδημητρίου, Δήμου, Φασουλή, Δαλαγκλή, Μπίκα, Ζιώβα.
ΕΛΠΙΔΕΣ (Ναζόπουλος): Ασπρογέρακα, Καρσέρα λ., Ζούρου, Σκούρα, Μπατιστάτου, Λάζαρη, Λουκά, Καρτάνου, Βερύκιου, Βαφειάδη, Κουτσογιαννοπούλου, Τούρου.

Ο προπονητής Γιάννης Σταμούλης δεν ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση και είπε «δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση και πολλές φορές κάνανε άλλα από αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και είχαμε σχεδιάσει. Επίσης χάσαμε πολλά σέρβις χωρίς λόγο και μάλιστα χωρίς να πιέσουμε τον αντίπαλο. Για άλλους η νίκη μετράει, για μένα και τον συνάδελφό μου όχι, αφού δεν είδαμε αυτά που περιμέναμε και που δουλεύουμε στην προπόνηση. Η εμφάνιση με την Γ.Ε.Μ. παρά την ήττα στην 1η αγωνιστική μας είχε αφήσει ικανοποιημένους, σήμερα όχι και πρέπει να κάνουν αυτοκριτική οι αθλήτριές μου, να καταλάβουν τι έκαναν λάθος, για να γίνουμε πιο καλύτεροι και ανταγωνιστικοί στο μέλλον».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ