1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2013 14:37

Αφεντικό η ΓΕΜ (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MEN/GE-MESOLOGIOU/gem-arta folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/GE-MESOLOGIOU/gem-arta/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η Γ.Ε.Μεσολογγίου ήταν το αφεντικό στις αναμετρήσεις με την ΑΡΤΑ VOLLEY πετυχαίνοντας δύο νίκες στους Άνδρες με 3-1 σετ και στην Γυναίκες με 3-0 σετ.
Στους Άνδρες οι απουσίες λόγω τραυματισμών των Πλακιά, Παυλάκη αλλά και του λίμπερο Κουτσούπα που αποχώρησε στα μισά του 1ουσετ αποδείχθηκαν δυσαναπλήρωτες για την ομάδα του Αποστόλη Πορτοβάρα που γνώρισε την ήττα με 3-1 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τρομερή ανταγωνιστικότητα τουλάχιστον για τρία σετ.

Και αυτό γιατί η Αρτινή ομάδα δεν υπήρχε στο γήπεδο στο 1ο σετ και το έχασε εύκολα 25-13. Στο 2ο υπήρξε ισορροπία μέχρι τον 16οπόντο, όμως ο Υφαντής που ήταν σε μεγάλη μέρα επιθετικά έσπρωξε την Γ.Ε.Μ. στην κατάκτηση και του 2ου σετ, προηγούμενη 2-0.

Η αλλαγή του Τσήνα, από διαγώνιος σε κεντρικός από τον κ. Πορτοβάρα, άλλαξε την εικόνα για τον ΓΣ Άρτας, που μεταμορφώθηκε φτάνοντας να προηγείται και με 8 πόντους. Η Γ.Ε.Μ. με τον «άκοφτο» Υφαντή έκανε μεγάλη αντεπίθεση και κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσια 24-24. Στις λεπτομέρειες η ομάδα της Άρτας, με διπλό μπλοκ των Τσήνα-Αθανασίου και επίθεση του τελευταίου κατέκτησε το σετ 26-28, μειώνοντας σε 2-1.

Στο 4ο σετ η ΓΕ Μεσολογγίου έπαθε καθίζηση, αντίθετα με την ΑΡΤΑ VOLLEY που βρήκε ρυθμό και με πολλούς πρώτους χρόνους του Τάνα ήταν μπροστά στο σκορ  μέχρι το 21-18. Μια άμυνα του Χαττάρι απίστευτη έδωσε την ευκαιρία στον Αθανασίου να κάνει το 22-18 και να τελειώσει το σετ, όμως ο μικρός προτίμησε αν και μόνος του πλασέ, που βγάλανε οι γηπεδούχοι και με συνεχόμενα πλασέ περάσανε μπροστά 23-21. Μια διπλή μπαλιά των  γηπεδούχων που δεν έδωσε ο κατά τα άλλα άριστος 1ος διαιτητής Χρήστος Μπαλτζώης και η μετέπειτα κόκκινη κάρτα στον Κωστανίκο για έντονη διαμαρτυρία δώσανε τέλος στο σετ με 25-21 και η παράσταση ολοκληρώθηκε με πρωταγωνίστρια την Γ.Ε.Μ. που νίκησε με 3-1 σετ και ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Από τη ΓΕ Μεσολογγίου κορυφαίος ο Υφαντής, ενώ υψηλή απόδοση είχανε οι Πλαστήρας, Κασκαρήκας.
Για τον ΓΣ Άρτας ο πασαδόρος Κωστανίκος και ο Κεντρικός Τάνας ήταν με διαφορά οι καλύτεροι.

Γ.Ε.Μ. (Βασίλης Μανθάτης): Υφαντής, Σπανός, Κασκαρίκας, Γιωτάκης, Πλαστήρας, Ζίου λ., Αναγνωστόπουλος, Σφυρής, Γεωργακόπουλος, Κοντογιάννης, Πετρόπουλος.
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Αποστόλης Πορτοβάρας): Χαττάρι, Τασηνίκος, Τσήνα, Δάσκαλος, Λιανός λ., Κουτσούπας λ., Τάνας, Ζαχάρος, Μαζιώτης, Κωστανίκος, Αθανασίου.

Ο προπονητής του ΓΣ Άρτας Αποστόλης Πορτοβάρας εμφανώς στενοχωρημένος από την ήττα είπε «παρά τις απουσίες των Παυλάκη, Πλακιά, αλλά και του Κουτσούπα που τραυματίστηκε στο 1ο σετ, παλέψαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον άλλο ένα σετ. Έτσι είναι ο αθλητισμός έχει και χαρές, αλλά και λύπες. Δεν γίναμε υπερομάδα που κατακτήσαμε το Κύπελλο την προηγούμενη βδομάδα. Θέλουμε περισσότερη δουλειά, αλλά και αυτοπεποίθηση από τους αθλητές μου για να πετύχουμε. Τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες και τον προπονητή του Μεσολογγίου για την δίκαιη νίκη τους. Τέτοια παιχνίδια ανεξαρτήτου νικητή είναι η καλύτερη διαφήμιση για το άθλημά μας».

1 σχόλιο

  • Comment Link πορτο βαρα Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 15:40 posted by πορτο βαρα

    Ο κ.Πορτοβαρας έκανε δηλωσεις σε ποιόν;
    α)στον Ισίδωρο Πρίντεζη;
    β)στον Νίκο Λώλη;
    γ)στον Γιωργο Θαναηλακη;
    ή Ε)στον εαυτό του;

    επισης απορια:αυτα τα παιχνιδια διαφημιση για το αθλημα,τί ακριβως διαφημίζουν;υπνωτικα χαπια;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ