1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2013 19:13

Ενθουσιασμός στο ξεκίνημα του Ερμή

Η γυναικεία ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας μπαίνει την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ και αντιμετωπίζει στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου» τον Φιλαθλητικό.
 Η ομάδα του Ερμή συμμεντέχει φέτος στο βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής μαζί με τον Φιλαθλητικό, την ΦΕ Ιωαννίνων και τον ΑΣ Βόλις. Πρόκειται για έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο και στόχος της ομάδας του Ερμή είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία και η αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών για τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας των γυναικών καθώς και των αναπτυξιακών τμημάτων, Γιάννης Βαμβέσος, μίλησε για το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ερμή. « Είναι η δεύτερη χρονιά που παίρνουμε μέρος στο πρωτάθλημα αυτό, αλλά υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Η ομάδα φέτος απαρτίζεται από νέες παίχτριες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, κυρίως κορασίδες και παγκορασίδες. Στόχος της ομάδας αυτής είναι να παίξει ένα ωραίο και ελκυστικό βόλλεϊ, οι νέες αθλήτριες να αποκομίσουν εμπειρίες και να μπούνε σε κλίμα αγώνων». Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το μέλλον της ομάδας αυτής, ο Γιάννης Βαμβέσος απάντησε: « Είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα έρχονται, οι ακαδημίες δουλεύουν σωστά και το ταλέντο είναι άφθονο. Ελπίζουμε πως στα επόμενα χρόνια θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά». Τέλος ο προπονητής του Ερμή προσκάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο, ζητώντας την στήριξη τους σε αυτή την νέα προσπάθεια των νέων παιδιών.

Μία εκ των αρχηγών του Ερμή, η 17χρονη Μαρία Αθανασίου (φωτο) εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Η αίσθηση των αγώνων είναι πραγματικά διαφορετική, να αντιμετωπίζεις κάθε φορά διαφορετικές ομάδες, να βλέπεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται. Ότι κάνεις στην προπόνηση γίνεται πράξη, μαθαίνεις από τα λάθη σου και γίνεσαι ακόμα καλύτερος ». Η Μαρία μαθήτρια Λυκείου ακόμα, καταφέρνει να συνδιάζει με επιτυχία το σχολείο με το βόλλεϊ και προτρέπει τους συνομίληκούς της να κάνουν το ίδιο. «Προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε ένα πρόγραμμα, το βόλλεϊ μου αρέσει πολύ, και το βλέπω κυρίως ως ξεκούραση απ' την καθημερινότητα. Έχω φυσικά και την στήριξη των γονιών μου και ειδικότερα του πατέρα μου,ο οποίος με ενθαρρύνει,χαίρεται που ακολουθώ τον αθλητισμό και είναι πάντα δίπλα μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ