1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2013 19:15

Συγχαρητήρια στην ΕΣΠΕΔΕ από ΓΣ Άρτας

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ΕΣΠΕΔΕ έβγαλε ο ΓΣ Άρτας, μετά και την άψογη διοργάνωση των Τελικών Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών που έγιναν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην Πρέβεζα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο σύλλογός μας θέλει να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήρια του στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. για την άρτια και άψογη διοργάνωση των Τελικών Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών που έγιναν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην Πρέβεζα. Επίσης αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που κατακτήσαμε το Κύπελλο στον πρώτο τελικό της ιστορίας μας και συγχαίρουμε την αντίπαλη ομάδα της Γ.Ε. Μεσολογγίου για την ευγενή άμιλλα και τον συναγωνισμό που μόνο καλό έκανε στο Βόλεϊ στην Δυτική Ελλάδα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι «η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή». Επίσης συγχαίρουμε την Γ.Ε. Μεσολογγίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου στις Γυναίκες, όπως επίσης και την Φ.Ε. Ιωαννίνων για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν. Ευχόμαστε στο μέλλον οι τελικοί να είναι αντάξιοι των φετινών και επιπλέον να γεμίσει και το γήπεδο με φιλάθλους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ