1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2018 10:12

Στα χέρια της Κομνηνού η Ίριδα Ν. Σμύρνης

Με σύνθημα «μια ομάδα-μια οικογένεια», η Ίριδα Ν. Σμύρνης ξεκίνησε την μεταγραφικής της ενίσχυση με την απόκτηση της πασαδόρου Ηλέκτρας Κομνηνού.

Η νέα «μαέστρος» του συλλόγου της Ν. Σμύρνης που αγωνίστηκε σε Μίλωνα, ΑΟΝΑ και πέρυσι με μεγάλη επιτυχία στην Ένωση Βύρωνα στην Α2 γυναικών, διακρίνεται για την εξαιρετική οργάνωση του παιχνιδιού και το καλό σέρβις ενώ η παρουσία της, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Βασίλη Ξεροβάσιλα σε άνετη παραμονή στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ αλλα και στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση της νέας φιλόδοξης διοίκησης του συλλόγου της Ν. Σμύρνης που έχει φέρει «αέρα ανασυγκρότησης» σε όλα τα επίπεδα, αναφέρει για την έναρξη της συνεργασίας με την Κομνηνού:

«Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την πασαδόρο Ηλεκτρα Κομνηνου στα πλαίσια της ενίσχυσης της γυναικείας ομάδας μας . Η Ηλέκτρα εκτός από μια καλή αθλήτρια είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας . Το Δ.Σ της ΙΡΙΔΑΣ της εύχεται υγεία , μακρόχρονη παρουσία και επίτευξη των κοινών στόχων .

Η νέα φιλοσοφία του συλλόγου δεν σταματάει στην παρουσία νέων και εξελίξιμων αθλητριών αλλά κυρίως στην δημιουργία ενός υγιούς κλίματος , ανάμεσα σε διοίκηση , προπονητές , αθλήτριες και γονείς  με σκοπό την πραγμάτωση του συνθήματος ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ».

Σχετικά άρθρα

  • Με πίστη και πάθος ρίχνεται στη μάχη η Ίριδα Ν.Σμύρνης
    Το καλοκαίριτων μεγάλων αλλαγών ήταν το φετινό για την Ίριδα. Η ομάδα της Ν.Σμύρνης που μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ (10/10 με Άλιμο),γύρισε σελίδα σε διοίκηση, προπονητικό τιμ και ανανέωσε σημαντικά το ρόστερ της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ