1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2018 09:33

Με πίστη και πάθος ρίχνεται στη μάχη η Ίριδα Ν.Σμύρνης

Το καλοκαίριτων μεγάλων αλλαγών ήταν το φετινό για την Ίριδα. Η ομάδα της Ν.Σμύρνης που μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ (10/10 με Άλιμο),γύρισε σελίδα σε διοίκηση, προπονητικό τιμ και ανανέωσε σημαντικά το ρόστερ της.

Με επικεφαλής τον δραστήριο γενικό αρχηγό, Φώτη Ρουσόπουλο, προπονητή τον ζωντανό θρύλο του ελληνικού βόλεϊ,Βασίλη Ξεροβάσιλα και οκτώ νέες παίκτριες, η ομάδα της Ν. Σμύρνης δείχνει πανέτοιμη, αισιόδοξη και αποφασισμένη για να κοιτάξει τους αντιπάλους της στα μάτια και να διεκδικήσει ενα υψηλότερο πλασάρισμα από το περυσινό.

Πριν λίγες μέρες στην Αίθ.Δημοτικού Συμβουλίου «Χαράλαμπος Μπεχλιβανίδης» στην πλατεία Ν.Σμύρνης, έγινε η φετινή παρουσίαση των ομάδων του Συλλόγου Γ.Α.Ν.Σ ΙΡΙΣ. Στην  εκδήλωση έδωσαν το παρών οι ομάδες κορασίδων, πανκορασίδων, νεανίδων, γυναικών και, πολλοί γονείς των αθλητριών των Ακαδημιών, οι  αντίστοιχοι προπονητές, το ΔΣ του συλλόγου και πολλοί φίλοι της ομάδας.

Την ευθύνη της όμορφης εκδήλωσης διαχειρίστηκαν με επιτυχία,  η Γεν.Γραμματέας Κατερίνα Πούλιου και η Ταμίας Βάνα Αποστολάκη.
  Στην αρχή της εκδήλωση παρουσιάστηκε video από τις δραστηριότητες των τμημάτων του Συλλόγου.Την εκδήλωση προλόγισε ο εμβληματικός πρόεδρος του Συλλόγου (35 χρόνια Πρόεδρος ), Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος  Άγγελος Σουρβίνος (35 χρόνια Πρόεδρος ).
 
Για λογαριασμό της νέας διοίκησης του Συλλόγου μίλησε για τα σχέδια και τις προοπτικές της ομάδας, ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου Φώτης Ρουσόπουλος.Στη συνέχεια βραβεύτηκε η περσινή ομάδα πανκορασίδων που διέπρεψε στις αθλητικές συμμετοχές της
  παρουσιάστηκε η νέα Γυναικεία Ομάδα του Συλλόγου και ο νέος προπονητής Βασίλης Ξεροβάσιλας.
 
Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον επι 35 χρόνια Πρόεδρο του Συλλόγου Άγγελο Σουρβίνο για την τεράστια προσφορά του στο γυναικείο βόλεϊ ενώ ο ίδιος αποκάλυψε ότι διανύει πλέον την τελευταία του θητεία στην θέση του Προέδρου αφού προχώρησε τον Μάιο σε μεγάλη ανανέωση του Δ.Σ της ομάδας .

Τιμητική διάκριση επεφύλαξε ο Σύλλογος  για 14 χρόνια Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Ιωσηφ Τσιμουρτο  την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κα. Ιωαννα Καριοφιλλη για την σπουδαία και επιτυχημένη προσπάθεια που καταβάλλει για την ικανοποίηση των αναγκών των Συλλόγων της πόλης της Ν. Σμύρνης αλλά και για την εξεύρεση εναλλακτικών χώρων στο Σ.ΕΦ, ώστε να στεγαστούν οι ομάδες που απεχώρησαν από το κλειστό της Αρτάκης λόγω της αναμενόμενης κατεδάφισης του.

Την τιμητική πλακέτα επέδωσε ο πρώην Δήμαρχος και μέλος τουΔ.Στης ΙΡΙΔΑΣ,επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δήμο  Γιώργος Κουτελάκης.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Κασίμη και Θόδωρος Καστόρης.
 
Το φετινό ρόστερ της Ίριδας
 
Ονομα Αθλητριας    Θέση    Υψος
 
Αναστασία Μαγγινα  Ακραία 1.79

Δανάη Καλκαβούρα  Ακραία 1.73

Χαρά Μπιτσάκου  Ακραία 1.79

Βάσια Κατσιγιάννη  Λίμπερο 1.70

Ελένη Σπηλιακοπούλου  Κεντρική 1.76

Ηλέκτρα Κομνηνού  Πασαδόρος 1.69

Έλσα Γρισπου  Κεντρική 1.87

Εύα Βασίλα  κεντρική  1.81

Έρρικα Ζουμιδη κεντρική  1.77

Νάγια Κόλλια Ακραία Διαγώνια  1.73

Αγάπη Φουσκα Πασαδόρος 1.70

Ιωάννα Μανώλη Λίμπερο 1.70

Ελισάβετ Μανιού Κεντρική 1.75

Ανδριάνα Μπαβελή  Ακραία διαγώνια 1.75

Βάσια Νικολοπούλου  Ακραία διαγώνια 1.75

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ