1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2018 14:14

Η Ιωάννα Καρέλια στον Αστέρα Νίκαιας

Μια ακόμη μεταγραφή που τον ενισχύει σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ έκανε ο νεοφώτιστος Αστέρας Νίκαιας, καθώς ανακοίνωσε την κεντρική, Ιωάννα Καρέλια.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημίας Star Volley είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με την αθλήτρια Καρέλια Ιωάννα (κεντρικός).

H Ιωάννα, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο και την επίτευξη των στόχων της νέας αθλητικής περιόδου 2018-2019.

Καλωσορίζουμε την Ιωάννα Καρέλια στο project του Αστέρα Νίκαιας, ευχόμενοι πάνω από όλα υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Σε μια σύντομη δήλωσή της, η Ιωάννα μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις της λέγοντας:"Ευχαριστώ πολύ του Αστέρα Νίκαιας για την εμπιστοσύνη του. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ