1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2018 20:12

Δορμπαράκη: «Δικαίωση των κόπων μας αυτό το νταμπλ»

Με νωπές τις δάφνες από το ιστορικό νταμπλ που πέτυχε η Νίκη Αμαρουσίου στην φετινή τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ, αναφέρθηκε η Αγγελίνα Δορμπαράκη.

Η εξαιρετικά ταλαντούχα κεντρική που οδήγησε πέρυσι τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στους αντίστοιχους τίτλους και έδωσε και φέτος τα «διαπιστευτήρια» της με εμφατικό τρόπο στο σύλλογο των βορείων προαστίων, σχολίασε στο volleynews:

«Οι κόποι μας ανταμείφτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την αρχή της σεζόν κάναμε πολύ σκληρή προπόνηση, και χύσαμε πολύ ιδρώτα μέχρι να φτάσουμε εδώ και αυτό είναι ή απόλυτη δικαίωση για εμάς.Επίσης κάτι πολύ σημαντικό που ήθελα να προσθέσω είναι ότι η ομάδα μου την φετινή σεζόν είχε μια εξαιρετική πορεία γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από τα αποτελέσματα και τις συνεχείς νίκες που είχε (29/29)

Θέλαμε να κλείσουμε την σεζόν  στον τελικό με την Μαγκουφάνα, με έναν πολύ όμορφο τρόπο και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που μας στήριξαν όλη την χρονιά και νομίζω το καταφέραμε στο 100%...

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτή την ομάδα για το ρεκόρ των 29 ννικών (πρωτάθλημα,πλέι οφ,κύπελλο) που είχε όλη την σεζόν και επίσης να επισημάνω ότι είμαστε η μόνη ομάδα που κατάφερε νταμπλ στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ