1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2018 13:16

Ανοίγει η αυλαία για το F4 Κορασίδων ΕΣΠΑΑΑ στο Μαρούσι

Πρεμιέρα σήμερα στο κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου με την διεξαγωγή του F4 Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ με τη συμμετοχή του Μαρκόπουλου, του Φοίβου Μελισσίων, του Ηρακλή Κηφισιάς και της γηπεδούχου Νίκη.

Ημιτελική φάση

Σαβ-28/04/1818:00 Κοκκινιάς Αμαρουσίου ΑΟ Μαρκοπούλου-ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος"20:30 Κοκκινιάς Αμαρουσίου ΓΣ Κηφισιάς "Ο Ηρακλής" -ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου

Τελική Φάση

29/04/18

18:00 Ηττημένος 1 -Ηττημένος 2

20:30  Νικητής 1 - Νικητής 2

Σχετικά άρθρα

  • Volley League Γυναικών: Η Αριστέα Τοντάι KYANA MVP της 11ης αγωνιστικής
    Η Αριστέα Τοντάι του Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil είναι η KYANA MVP της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.
  • Μαρκόπουλο: Αγιασμός και νίκη ψυχολογίας κόντρα στον ΑΟ Θήρας
    Την Κυριακή 1/10 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή του αγιασμού των τμημάτων Βόλεϊ, Zίου Ζίτζου και Σκακιού του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου ενόψει της νέας σεζόν 2023-24!
  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • ΕΣΠΑΑΑ: Πρεμιέρα στην Β΄εθνική γυναικών με ντέρμπι στα Μελίσσια
    Επιτέλους δράση και στην ΕΣΠΑΑΑ. Μετά από 7 μήνες διακοπής εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, κάνει πρεμιέρα και το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών, και μάλιστα ξεκινάει με ένα κλασσικό ντέρμπι ανάμεσα στον Φοίβο Μελισσίων και τον Παπάγου (21.30 live streaming). Δύο ομάδες που σταθερά τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στην τετράδα και στην διεκδίκηση του τίτλου ενώ πολύ κοντά τους θα είναι φέτος, και οι Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Μαγκουφάνα, Νέοι Βύρωνος, πιθανόν και οi δύο νεοφώτιστοi Απόλλων Αγ. Δημητρίου, Γκράβα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ