1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2014 14:28

Να... ξορκίσει το κακό

Την επιστροφή στις νίκες θα κυνηγήσει η Νίκη Αμαρουσίου την προσεχή Δευτέρα (10/11, 21:45), στην έδρα της επικίνδυνης Γκράβας, για την 4η αγωνιστική της Β Εθνικής (ΕΣΠΑΑΑ)

Η ομάδα του Αμαρουσίου έπειτα από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, θέλει να... ξορκίσει την κακοδαιμονία των τραυματισμών (από την αρχή της σεζόν) και να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, όπως επισήμανε και ο τεχνικός, Νώντας Μπάιμπος, μέσω του nikiamarousiou.gr:

«Έχουμε υποχρέωση να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα προβλήματα τραυματισμών μας έχουν αφήσει λίγο πίσω -και βαθμολογικά και αγωνιστικά- γι' αυτό και ψάχνουμε κάποιες νίκες για να "ορθοποδήσουμε", αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με τη Γκράβα.

Όσον αφορά στην αυριανή (10/11) αναμέτρηση, θα προσπαθήσουμε να "χτυπήσουμε" στην υποδοχή των αντιπάλων και να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όποια κενά μας. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας...».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ