1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-11-2014 00:11

Οι γυναίκες παίζουν βόλεϊ στα Γλυκά Νερά

Ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών ανταποκρινόμενος στα αιτήματα πολλών Γυναικών της ευρύτερης περιοχής μας, αποφάσισε τη δημιουργία Τμήματος Βόλεϊ Ενηλίκων Γυναικών.
 Το Τμήμα απευθύνεται σε κυρίες 18 ετών & άνω, οι οποίες θα ήθελαν να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους και οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να «μάθουν» τα μυστικά του αγαπημένου μας αθλήματος, να διασκεδάσουν παίζοντας και γιατί όχι στο μέλλον να λάβουν μέρος και σε αγώνες με αντίστοιχες ομάδες που το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί από πολλά σωματεία ! Σημαντικό μέρος της προπόνησης θα καταλαμβάνει «Γενική» Γυμναστική για τη βελτίωση του καρδιο-αναπνευστικού, της δύναμης και γενικότερα της υγείας των γυναικών.. Οι προπονήσεις θα γίνονται από Γυμνάστρια με εδίκευση το Βόλεϊ (διαβάστε παρακάτω σχετικά), δύο(2) φορές την εβδομάδα, σε Κλειστό Γυμναστήριο και θα έχουν διάρκεια 1μιση ώρα.

Για όσες έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή (θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά) αλλά και για όλες εσάς που θα το αποφασίσετε τελευταία στιγμή (*), έφθασε η ώρα !

Το προσεχές Σάββατο 22/11, ώρα 17:00-18:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυκών Νερών (1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών - Δ/νση: Καραϊσκάκη 40), θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση .

Θα ακολουθήσει η 2η προπόνηση την Κυριακή 23/11, ίδια ώρα 17:00-18:30, στο «ΜΙΚΡΟ» Κλειστό Γυμναστήριο Γλυκών Νερών (1ο Γυμνάσιο Γλυκών Νερών - Δ/νση: Καραϊσκάκη & Μπουμπουλίνας 1).

Το Τμήμα θα προπονεί η κα. Τσουφλίδου Νικολέτα, Γυμνάστρια - Πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδίκευση στο Βόλεϊ & κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας στην προπονητική Βόλεϊ. Έχει μεγάλη προπονητική εμπειρία καθώς επί σειρά ετών έχει διατελέσει προπονήτρια σε γυναικείες ομάδες διαφόρων ηλικιών και επιπέδων.

(*)Για Δηλώσεις Συμμετοχής απευθυνθείτε στη γραμματεία του Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ :

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

(1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών)

Δ/νση : ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 40 / Τηλ. 210-6659220

(ΔΕΥΤ-ΠΑΡ, ώρες 18.00-20.00)

ή στη Γυμνάστρια του τμήματος κα. Τσουφλίδου Νικολέτα στο κιν. 6973045041

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ