1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2014 12:19

Μαγνητοσπόπηση των αγώνων του Γέρακα

Την κάλυψη μέσω webtv των γυναικείων αγώνων του Γέρακα ανακοίνωσε η ομάδα. Οι αγώνες θα βιντεοσκοπούνται και θα αναρτώνται την επόμενη μέρα 

«Όπως είχε επικοινωνηθεί στην επίσημη εκδήλωση της παρουσίασης των χορηγών που έγινε πριν λίγες ημέρες, μια από τις σημαντικές συμφωνίες του πρωτοποριακού χορηγικού «πακέτου» που υποστηρίζει την αγωνιστική προσπάθεια της γυναικείας ομάδας volley του Γέρακα για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, είναι η τηλεοπτική κάλυψη (μέσω WEB TV) ΟΛΩΝ των εντός έδρας αγώνων της γυναικείας ομάδας volley σε συνεργασία με τη δημοσιογραφική ομάδα του διαδικτυακού μέσου Sports On Air.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε όι η χορηγική αυτή προσφορά ξεκινάει από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 με την ιδιαίτερα σημαντική αθλητική αναμέτρηρη του Γέρακα με την ομάδα των Μελισσίων και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου το Μάιο 2015!

Λόγω προβλημάτων σταθερότητας του εύρους του σήματος στην περιοχή, όλοι οι αγώνες θα βιντεοσκοπούνται και θα αναρτώνται την επόμενη ημέρα στο YouTube με πλήρη σχολιασμό και πλούσιο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές της ομάδας του Γέρακα , οι φίλοι των ομάδων που αγωνίζονται μαζί της αλλά και όλοι οι φίλοι και ενδιαφερόμενοι του βόλλευ να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες αθλητικές στιγμές μέσα από την επαγγελματική δημοσιογραφική κάλυψη και τεχνική επιμέλεια της ομάδας του Sports On Air που έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη ετήσια παροχή της υπηρεσίας.

Ευχόμαστε Καλή Αρχή στη νέα αυτή τη συνεργασία και ανανεώνουμε το ραντεβού για την ανακοίνωση της επόμενης χορηγικής προσφοράς από τη μεγάλη ομάδα των επώνυμων χορηγών που ακολουθούν και υποστηρίζουν τη φετεινή αγωνιστική περίοδο τη γυναικεία ομάδα volley του Γέρακα τους οποίους ευχαριστούμε δεσμευόμενοι ότι με την έμπρακτη υποστήριξή τους, το μήνυμα αισιοδοξίας που θα προσφέρουμε στην αθλητική κοινότητα του ερασιτεχνικού βόλλευ, θα είναι ακόμη πιο ισχυρό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ