1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2013 11:24

Πήρε Αλτίνη ο Ηρακλής

Αξιολογείστε το άρθρο
(4 votes)
Στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, θα συνεχίσει την καριέρα της, η Κατερίνα Αλτίνη. Η αθλήτρια είναι γεννημένη στις 19 Απριλίου του 1992, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής ή της διαγώνιας.


Πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Μακεδόνα Αξιού και στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή της εξέφρασε την χαρά της που θα συνεχίσει στον Ημίθεο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω εδώ, και λόγω της κατηγορίας και λόγω της ιστορίας που έχει αυτή η ομάδα. Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι με αυτούς του συλλόγου και ελπίζω ότι μέσα από την προπόνηση και την προσπάθεια, να κάνω ότι μπορώ για να τον βοηθήσω .

Έχει τύχει και στο παρελθόν να αγωνιστώ στο Κατσάνειο και μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση από το κλίμα που δημιουργούν οι οπαδοί. Δεν είναι από τους κατ' εξοχήν λόγους που με έκαναν να υπογράψω, αλλά αναμφίβολα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας».

πηγή: bluearena.gr

Διαβάστηκε 3534 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link ksanth Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 20:28 posted by ksanth

    Αν ανήκει στο γσ κοζάνης από σήμερα θα ανήκει σε 2 συλλόγους??? μήπως τελείωσε το συμβόλαιο της.

  • Comment Link VOLLEY Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 18:36 posted by VOLLEY

    H ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ......ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ........ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ