1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-07-2013 19:27

Πετίδου, η δεύτερη πάσα στον Ηρακλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Κινείται ο προγραμματισμός στον Ηρακλή που μετά την Κατερίνα Αλτίνη, απέκτησε και την Μάγδα Πετίδου, για να καλύψει την θέση της πασαδόρου μαζί με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Η Πετίδου είναι γεννημένη το 1996 και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Ανατόλια, όπου ξεκίνησε την σεζον με προπονητή τον πατέρα της, Γιάννη Πετίδη.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ηρακή δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι χαρούμενη που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους του Ηρακλή που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους».
Διαβάστηκε 3148 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 05:24 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    ηταν να μην πάρει φόρα ο ΜΟΝΟ ΜΠΛΕ. Στήνει μεγάλη ομάδα που από ότι φαίνεται είναι σωμένη από χέρι. Ασε που δελεάζει όλα τα κορίτσια με τζάμπα φραπουτσίνα καιφρέντο καπουτσίνα.Μιλάμε για παραγοντάρα που έχει σκοπό να αναγεννήσει τον Ηρακλή.Ε ρε κατακαημένε Ηρακλή.Α ρε κατακαημένε Ιωαννίδη.Ελπίζω η επιλογές από Μακεδόνες και Ανατόλια να βγούνε σε καλό όμως ............Πολύ θα ήθελα πάντως να ακούσω τη γνώμη του Μπερμπέρογλου τόσο για τις επιλογές όσο και για τη νέα κατάσταση.Θα πέσει πολύ γέλιο παίδες.Να μου το θυμηθείτε καποια στιγμή ο Βαγγέλας θα χτυπήσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ