1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-05-2013 16:22

Ψάχνουν ενδιαφερόμενους

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στον Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις 8 Μαϊου με θέμα την εύρεση του ανθρώπου που θα... τρέξει τη γυναικεία ομάδα, αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Καλούνται τα μέλη του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 8 Μαΐου 2013 με θέματα της ημερήσιας διάταξης.
1)      Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη του γυναικείου τμήματος βόλεϊ.
2)      Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη των τμημάτων υποδομής του τμήματος βόλεϊ (αγοριών-κοριτσιών).

Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Κατσάνειο και ώρα 19.30. Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρόν το απόγευμα της Τετάρτης διότι θα παρθούν σημαντικές για το μέλλον των τμημάτων αποφάσεις. 
Διαβάστηκε 2853 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Πήρε Αλτίνη ο Ηρακλής »

1 σχόλιο

  • Comment Link Κ.Τ. Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 05:50 posted by Κ.Τ.

    σιγα μην ψάχνουν.Ετοιμοι είναι απλά κάνουν γ.σ. για να το επικυρωσουν για να μη λέει κανείς τίποτα. Θα μαζευτούν εκεί καμια δεκαρια και θα δώσουν το χρίσμα. Το ποιοι θα είναι κυκλοφορεί ευρέως και πληρούν το βασικότερο κριτήριο.Εχουν παιδια στα τμήματα.Οπότε μην περιμένετε εκπλήξεις.Οχι ονόματα δε γράφω, μην επιμένετε.Πάντως είναι δύο γνωστοί και μη εξαιρετέοι.Οι παροικούντες του καφέ του Κατσανείου τους ξέρους καλά.Αντε βρε σιδεροκέφαλοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ