1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2014 15:45

Ελγκέτα: «Από αύριο σε αύριο πέρασαν τέσσερις μήνες»

Ο Χόρχε Ελγκέτα μετά από τέσσερις μήνες υπομονής και υποσχέσεων, από τις οποίες δεν έγινε τίποτα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος τεχνικός μετάξυ άλλων δήλωσε πως το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα. «Εδώ και τέσσερις μήνες μου έδιναν υποσχέσεις
Είναι η τελευταία μου μέρα ως προπονητής της ΑΕΚ. Την Τρίτη θα μου κάνουν τα εισιτήρια για να φύγω μαζί με τον Μάουρο Μαρτζιότι. Δεν είναι μόνο τα χρήματα το πρόβλημα. Πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι. Ξέρω τα πάντα για την ΑΕΚ, είναι μεγάλη ομάδα και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο αλλά είμαστε μόνοι μας εδώ και τέσσερις μήνες. Ακούω μόνο αύριο και αύριο και πέρασαν τέσσερις μήνες. Μετά από 25 χρόνια στον χώρο, πρώτη φορά ζω τέτοια κατάσταση. Δεν τα έχουμε δει πουθενά αυτά τα πράγματα. Σε μία ομάδα υπάρχει ο προπονητής, οι παίχτες και η διοίκηση.

Δεν μπορώ να πηγαίνω πόρτα πόρτα και να βρίσκω λεφτά. Δεν είναι δικιά μου δουλειά και λυπάμαι πάρα πολύ γιατί άλλα περίμενα και άλλα έγιναν. Δεν μπορώ να προσωρήσω άλλο, έχω μεγάλη ιστορία στον χώρο και δεν μπορώ να χάσω όλα αυτά που δούλεψα. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ