1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2014 15:02

«Αν κοιτάξετε τα πορτοφόλια μας δεν θα δείτε τίποτα»

Απίστευτα πράγματα υπόθηκαν από τους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου στην Γλυφάδα. Ξέσπασμα από τους αθλητές που έδωσαν ευθέως ευθύνες στον κ. Μακρή κατά κύριο λόγο, καθώς και στον Αλέξη Αλεξίου. «Είμαι αηδιασμένος από αυτό που συμβαίνει εδώ και 4 μήνες. Είναι ξεφτίλα όλο αυτό, αν σας δείξω το πορτοφόλι μου δεν θα δείτε τίποτα» δήλωσε ο Πέτρος Πέτρογλου.

Ο Χόρχε Ελγκέτα αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους δημοσιογράφους με την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας πως σήμερα είναι η τελευταία του μέρα ως προπονητής της ΑΕΚ. Κατά την διάρκεια της ομιλίας των Παγιάν και Πέτρογλου δήλωσαν ανοιχτά πως οι ίδιοι δεν θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τους υπόλοιπους να μην κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους.

elgeta-petro.jpg

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης πήρε πρώτος τον λόγο. Ο αρχηγός της Ένωσης με ψυχραιμία και ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί τους τέσσερις τελευταίους μήνες.

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Κάνουμε αυτή την συνέντευξη Τύπου γιατί από την περίοδο της προετοιμασίας μέχρι τώρα έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα, κυρίως εξωαγωνιστικά. Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει σωστή λειτουργία της ομάδας. Θέλουμε να προστατέψουμε την θέση μας και θέλουμε να πούμε τι πραγματικά αντιμετωπίζουμε όλο αυτό το διάστημα. Ορισμένοι παίκτες πήραμε την προκαταβολή μας τον Σεπτέμβριο και αυτό που θέλουμε είναι όλοι μας να πάρουμε τα δεδουλευμένα μας. Στείλαμε το εξώδικο γιατί όλο αυτό το διάστημα παίρναμε βεβαιώσεις, ότι η ομάδα θα λειτουργήσει φυσιολογικά. Στόχος μας δεν είναι να διαλύσουμε την ΑΕΚ, όλα τα παιδιά θέλαμε και θέλουμε ακόμα να την φτάσουμε ψηλά και ευελπιστώ να βρεθούν λύσεις.

Σήμερα το πρωί είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ανατολιωτάκη ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι θα πάρουμε όλοι από έναν μισθό και ότι μέσα στον Δεκέμβριο έναν επιπλέον. Σε μία συνομιλία με τους συμπαίχτες μου, είπαμε αν τηρηθούν οι υποσχέσεις θα θέλανε να μείνουν στην ομάδα».

Για το αν τίθεται θέμα αποχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Αν βρεθεί κάποιος να μας μιλήσει και μας πληρώσει δεν τίθεται θέμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ