1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2014 16:26

Πληρώνουν τους παίχτες εκτός από Πέτρογλου, Μπουρκόφσκι και τεχνικό επιτελείο!

Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα στο κλειστό της Γλυφάδας. Με πρωτοβουλία του Ανδρέα Ανατολιωτάκη ο οποίος έβαλε το χέρι στη τσέπη για να καλύψει ένα μέρος των μισθών των αθλητών, το χαρτί που αναγράφει τις πληρωμές  και κρατάει η υπέθυνη μάρκετινγκ Ματίνα Ευγενίου γράφει πως θα πληρωθούν όλοι εκτός από έξι άτομα! Ποια είναι αυτά;

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως η λίστα που κρατάει στα χέρια της η κ. Ευγενίου έχει δοθει από τον Μάνο Μακρή και όπως αναγράφεται, όλοι θα πάρουν ένα μέρος των δεδουλευμένων τους εκτός από τους Πέτρογλου, Μπουρκόφσκι, Ελγκέτα, Μαρτζιότι, καθώς και τον γυμναστή και φροντιστή της ομάδας. 

Τα νεύρα και η υπομονή των παιχτών έχει φτάσει στο αμήν, ακυρώθηκε η σημερινή προπόνηση (ήταν προγραμματισμένη στις 14.00) και όλα τα σενάρια πλέον είναι ανοιχτά. 

«Σε μία ομάδα πληρώνονται όλοι ή κανένας» φώναξε με νόημα ο Κατσανεβάκης, με τους συμπαίχτες του να συμφωνούν βάζοντας πάνω από τα χρήματα, την φιλία και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο καθένας.

H τελική απόφαση ήταν το ποσό που δόθηκε να μοιραστεί στα ίσα χωρίς να γίνονται εξαιρέσεις. Όλη η ομάδα αποτελείται από 18 άτομα (παίκτες και τεχνικό επιτελείο) και υπολογίζεται ο καθένας να πάρει περίπου 300-400 ευρώ.

2 σχόλια

  • Comment Link ArIS. Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 18:41 posted by ArIS.

    Μπράβο στον Κατσανεβάκη .... αλλά δεν μπορεί μόνο οι παίκτες να είναι αντάξιοι των δύσκολων περιστάσεων. Ας τους αφήσουν όλους ελεύθερους γιατί χάθηκε και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας των διοικούντων. Και επιτέλους αυτό το ανέκδοτο με τον Μακρή πρέπει να λάβει κάποια στιγμή τέλος ... πόσες φορές δηλαδή πρέπει να εκθέσει τον σύλλογο για να πάρει πόδι ?? .... Και οκ αφού δεν ενοχλούνται αυτοί που έχει ΄΄δαγκώσει'' οι παίκτες και οι προπονητές που έχουν μείνει απλήρωτοι όλα αυτά τα χρόνια ας προσέχουν με ποιούς υπογράφουν συμβόλαια .

  • Comment Link aekfan Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 14:18 posted by aekfan

    ...κι εκεί που λες ότι φτάσαμε στο ισόγειο του εξευτελισμού, ότι δεν έχει παρακάτω, τσουπ, ανοίγει μια πόρτα και εμφανίζεται ένα τεράστιο υπόγειο γκαράζ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ