1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-10-2014 17:21

Η ώρα της επιστροφής για την Ορεστιάδα

Στον Α΄ όμιλο του Λιγκ Καπ στην Ορεστιάδα ο τοπικός ΑΟΟ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Για την ακριτική ομάδα αυτός είναι ο πρώτος αγώνας στη διοργάνωση. Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα και πως οι δύο αγώνες στον όμιλο θα είναι μια ευκαιρία για γιορτή του εβρίτικου βόλεϊ.


«Γιορτάζουμε την επιστροφή της Ορεστιάδας και πάλι στο κλαμπ των καλύτερων ομάδων του ελληνικού βόλεϊ. Αυτό έχει και δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιάσουμε κάτι νέο πρώτα για τους εαυτούς μας, μετά για τον σύλλογο και φυσικά για τον κόσμο που τον περιμένουμε να έρθει στο γήπεδο να δει τους αγώνες. Η Ορεστιάδα σε αυτή τη φάση δεν στοχεύει στους τίτλους αλλά στο να φτιάξει μια νέα ομάδα με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Κάναμε αλλαγές την τελευταία στιγμή και είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο. Είμαι αισιόδοξος πως θα πετύχουμε το μεγάλο στόχο που είναι η καθιέρωση μας στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ