1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-10-2014 17:27

Αποκαλυπτήρια για τον ΠΑΟΚ

Στο ανακαινισμένο γυμναστήριο της ΜΕΝΤ το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα «αποκαλυπτήρια» του κόντρα στην Ένωση Τούμπας (έτσι θα αποκαλείται από σήμερα 17/10 το νέο ΤΑΑ). Ουσιαστικά οι δύο σύλλογοι που είναι αντίπαλοι στον Β ομιλο του Λιγκ Καπ, έχουν κοινή... έδρα αλλά οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί. Ο δικέφαλος στοχεύει αρχικά στην δεύτερη πρόκριση του σε φάιναλ-4 League Cup.


Ο λίμπερο του δικεφάλου Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Στα τελευταία φιλικά με την Ορεστιάδα είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Μετά από αρκετά τεστ είμαστε πια έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι αγώνες. Ο στόχος μας στο Λιγκ Καπ είναι να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος ή με ποια ομάδα θα παίξουμε πρώτα. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε όλα και να φεύγουμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Σαν δυναμική ομάδας είμαστε καλύτεροι από τους αντίπαλους αλλά αυτό πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο». Όσο για το αν οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες ο Δημήτρης Γκαράς είπε με νόημα: « Μια ομάδα που έχει βάλει τον πήχη ψηλά πρέπει να είναι σοβαρή και αγωνιστική από την αρχή. Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε πολλά φιλικά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ